هفته 15 بارداری هستم بخاطر درد زیاد قسمت شرمگاهی و کشاله ران و زیر شکمم دکتر گفته شیاف 400 استفاده کنم شنیدم توی هفته 15 اندام جنسی تکامل پیدا میکنه و شیاف باعث ناهنجاری در اندام جنسی پسر میشه حالا نمیدونم شیاف استفاده کنم یا نه؟
چه چیزایی میگن به خدا چه ربطی داره یه جا میگن رو اندام تناسلی دختر تاثیر میذاره یه جا ...
یک جا باز من میخوندم طرف نوشته بود روی روحیه پسر اثر میزاره روحیه ش و تمایلاتش دخترونه میشه. یکی میگفت دو جنسه میشه . ولی خودم پسر باردارم و بخاطر هماتوم دوماه روزی دوتا شیاف ۴۰۰ استفاده میکردم. و جالبه هفته سیزده ک رفته بودم عربالگری دکتر گفت اوه چه پسری بارداری. زیادی پسره. با قطعیت جنسیت رو میگم پسره . خخخ و گفت خیلی کم توی این هفته پیش اومده با قطعیت جنسیت رو بگه.
چه چیزایی میگن به خدا چه ربطی داره یه جا میگن رو اندام تناسلی دختر تاثیر میذاره یه جا ...
جدی؟ من خیلی میترسم
خودمم بارداری قبلیم توی ماهای اول استفاده کردم پسرم شکر خدا سالم هست ولی زیر 15 هفته استفاده کردم ولی توی این بارداریم اصلا نیاز نشد تا الان که 15 هفته هستم اینجوری شنیدم ترسیدم بخاطر بچه.
یک جا باز من میخوندم طرف نوشته بود روی روحیه پسر اثر میزاره روحیه ش و تمایلاتش دخترونه میشه. ی ...
چرت و پرت زیاد میگن من بارداری اولم استفاده کردم الانم به قول شما از یازده هفته وچهار روز جنسیتش و با قطعیت گفت😂 منم هماتوم داشتم بعدش بخاطر سرویکسم شیاف امپول قرصش🥲
جدی؟ من خیلی میترسم خودمم بارداری قبلیم توی ماهای اول استفاده کردم پسرم شکر خدا سالم هست ولی ...
هییییچ ضرری نداره عزیزم خیالت راحت دکترت خیلی خیلی بهتر میدونه تا سایت دکتر من که گفت هیچ ضرری نداره اصلا تو بارداری هیچ چیزیو سرچ نکن ایشاله بسلامت و به موقع بغل بگیری گل پسرتو😘