2821
2789

برا منم بگین قبول میشم یا نه اگه بود ❤️ (با اجازه استارتر)

دارم سعی میکنم اروم باشم و به مسائل ساده بی تفاوت باشم و با خودم مهربون باشم،اگه راهکاری داری ممنون میشم کمکم کنی❣️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فک نکنم کسی پیداش بشه 😥😂

یک سوال مثله فصل یا ماه تولدت ازم میپرسی که اسون باشه جوابم اگه درست باشه، چون احساس شدید میکنم که حس ششم داشته باشم باید ازمایش کنم....

آدمای بد یک روزی از اینکه بد بودن پشیمون میشن ولی... وای به اون آدم خوبی که. از خوب بودن پشیمون بشه😔🖤
یک سوال مثله فصل یا ماه تولدت ازم میپرسی که اسون باشه جوابم اگه درست باشه، چون احساس شدید میکنم که ح ...

بگو دوسم داره یا نه😂عیب نداره اگه اشتباهم بگی🤣

بین خودمون بمونه !دنیا با تو انتهای قصه قشنگیه که قشنگیاش بی انتهاست 😉🤭
بگو دوسم داره یا نه😂عیب نداره اگه اشتباهم بگی🤣

حسم میگه اره دوست داره دلش برات تنگ میشه 

اونیو دارم میگم که تو الان بهش فکر میکنی. 

آدمای بد یک روزی از اینکه بد بودن پشیمون میشن ولی... وای به اون آدم خوبی که. از خوب بودن پشیمون بشه😔🖤
یک سوال مثله فصل یا ماه تولدت ازم میپرسی که اسون باشه جوابم اگه درست باشه، چون احساس شدید میکنم که ح ...

منو همسرم چهار ماهو نیمه قهریم ممکنه برگرده و کی؟

یه پیام شعر دادم جواب نداد بنظرت جواب میده

حسم میگه اره دوست داره دلش برات تنگ میشه  اونیو دارم میگم که تو الان بهش فکر میکنی.

ممنونم ازت فدات بشم😘😘😘

بین خودمون بمونه !دنیا با تو انتهای قصه قشنگیه که قشنگیاش بی انتهاست 😉🤭
منو همسرم چهار ماهو نیمه قهریم ممکنه برگرده و کی؟ یه پیام شعر دادم جواب نداد بنظرت جواب میده

وای یک حس شدیدی میگه اون برمیگرده😱سعیتو بکن

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز