2777
2789
عنوان

بی انتها

211 بازدید | 7 پست

گاهی غمگین ترین دختر جهان می شوم...ساعتها با امید یا بی امید کار می کنم...می خندم؛ خنده های خیلی واقعی اما در ظاهر...دوش می گیرم..در حمام بی حوصله ماسک مو را برمی دارم و در ذهنم می گویم: این خیلی بده که تو حوصله نداری به خودت برسیا...!

راستش حالا که فکر می کنم انگار من همیشه غمگین ترین دختر جهانم؛ حالا که فکر می کنم فقط وقت های کمی بوده که من از ته وجودم حس شادی کردم..یا حتی به سختی یاد گرفتم گاه می توان از یک فنجان چای بی مزه هم لذت برد...!

بچه که بودم در خیالم 27 سالگی خیلی متفاوت تر از حالا بود..من مستقل تر بودم..شادتر بودم..اینقدر تنها نبودم..آرام تر بودم..دنیای جوانی و  بزرگسالی انگار در خیالم آرام تر و رنگارنگ بود..همانقدر آرام که حالا دور و بعید به نظر می رسد...!

خسته و خسته از هر دویدنی،خسته از تمام نرسیدن های جهان،خسته از جسم پر از دردم و روح دردناکم روزها می گذرند...و من به این فکر می کنم که رویای 27 سالگی پوچ شد..پوچ بود...به این فکر می کنم کجای کارم اشتباه کردم که روزگار اینقدر به من سخت گرفت و سخت گذشت...

+دلم چند ساعت خواب آروم،بی فکر فردا،بی فکر مسائل مالی و گرونی،بی فکر بی فکر بی فکر می خواد...خوابی ک انگار چند وقته حروم شده...!

+قهوه ی با کیفیت محشره..قهوه ی بی کیفیت معده درد وحشتناک می سازه..گاهی فکر می کنم قهوه ام هم بی کیفیته مثل زندگیم...!

+قضاوت کردن راحت ترین کار دنیاست...!

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

در کنار همه اینها به این هم فکر کن که روزهای جوانی که از دست بره هرگز برنمیگرده....جوونیت رو حروم نکن با فکرهای اشتباه با ادمهای اشتباه...نذار روزی بیاد حسرت این روزها رو بخوری.به خودت فرصت دوباره عاشق شدن بده...زندگی بدون عشق بی معنیه.خودت رو محروم نکن از این زیباترین نعمت خداوند.تو لایق بهترینها هستی چون خدایی داری که اگه خودت بخوای بهترینهارو برات رقم میزنه.بگذر.....فراموش کن.......تسلیم شدن بدترین ظلمی که در حق خودت میتونی بکنی......فک کن فراموشی گرفتی همه گذشته رو از ذهنت پاک کن.پاک کن.پاکِ پاک

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
در کنار همه اینها به این هم فکر کن که روزهای جوانی که از دست بره هرگز برنمیگرده....جوونیت رو حروم نک ...

🥺♥

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام استارتر من داستان زندگیت خوندم ی صحبتی باهات دارم شرایطم تقریبا مثل تو هست تو دوراهی موندم&n ...

سلام.

درخواستی ندارم...

داستانتو خیلیییی اتفاقی امروز خوندم

درست وقتیکه از خدا یه نشونه میخواستم

منم به تازگی از اولین عشق زندگیم که کلییی خاطره خوب کنارهم داشتیم درست در استانه نامزدی جداشدم😿😿

این مدت همش مقصرو‌اون میدونستم و نفرینش میکردم

دیشب بخدا کفتم بهم یه نشونه بده که اون ختما تاوان میده تا دیکه منم اروم بگیرم و داستان تو بنظرم اون نشونس منتها فقط دیگه دلم اروم شده چون فهمیدم فقط اون مقصر نبودم من خودم کاری کردم که پارتنرم مثل نامزد شما دیگه کاملاااا ببره و هرچی من زور زدم دیگه اون تصمیشو گرفته بود وفایده نداشت💔😔

خیلی بده خیلییییی ولی تو ابن مدت فهمیدم خدا خیلییییی خوبو مهربون وصدامونو میشنوه عزیزم بسپر بخودش منم سپردم به خدا خدا

اگه نشده باوجود اونهمههه عشقو تلاش برسیم ختما حتما صلاحمون تو این مسئله بوده و خودتو اصلا سرزنش نکن تو داستان زندگیت اون بیشتر مقصر بود پس به زندکیت برگرد توکل کن به خدا  و خدا بد بندهاشو نمیخاد دل بده ب حکمتت خدا

ارامش سهم دل و زندگیت 🥰

داستانتو خیلیییی اتفاقی امروز خوندم درست وقتیکه از خدا یه نشونه میخواستم منم به تازگی از اولین عشق ...

عززیزم بعضی تجربه ها بهای سنگینی دارن..تجربشو بگیر..زندگی ادامه داره 

برات خوبی ها رو ارزو میکنم...

و اینکه تو یه رابطه هردوو نفر مقصرن...مردا برخلاف ظاهرشون ولی از ماها شکننده ترن..این رو من میدونم که اینروزا اوار روح یارم رو برمیدارم و میبینم سبک نمیشه..

مراقب خودت باش...این تجربه رو قاب کن