2777
2789
عنوان

کنکور تجربی😕

278 بازدید | 12 پست

سلام دوستان من ترم ۴ رشته حقوق دانشگاه دولتی ام ولی ب رشتم علاقه ای ندارم و حس میکنم توش موفق نمیشم بنظرتون کنکور تجربی شرکت کنم؟؟یا رشته خودمو ادامه بدم رشتم انسانی بوده و تجربی صفرم در ضمن ۲۱ سالمه چیکار کنم؟؟؟😪

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اللن تا یه سال برا کنکور بخونی از اون ور ادامه تحصیل پیر میشی 

کاربری قبلیم ترکیدبخاطر حرف حق / خداجونم اگه در جهت هدفی ساخته نشده ام پس نزار بیهوده واسش تلاش کنم 

جواب دادن منو لایک کن.....ولی واقعا نمیفهمم چرا همه فک میکنن موفقیت تو تجربیه

((...شمایی که میای میگی آقایون از خانوما باهوشترن چون بیشتر دانشنمدا و رتبه برترا مردن      .پس طبق این حرف سفید پوستاهم از سیاه پوستا باهوش ترن چون بیشتر دانشمندا و نخبه ها سفید پوستن🐱..اگه نکته رو نگرفتی تسلیت میگم بهره هوشی شما خیلی پایینه✋😿
اللن تا یه سال برا کنکور بخونی از اون ور ادامه تحصیل پیر میشی 

ینی ادامه بدم؟🥲ناامیدم آخه من عاشق هنرم و اصلا نمیتونم تصور کنم کارمندم یا وکیلم دلم ی زندگی هنری و ی کار هنری میخواست ولی خب مسیرم این نشد🥲

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ینی ادامه بدم؟🥲ناامیدم آخه من عاشق هنرم و اصلا نمیتونم تصور کنم کارمندم یا وکیلم دلم ی زندگی هنری و ...

شبیه دوست منی رشته اش تجربی ولی متنفر عاشق هنر همیشه خودشو توی جاهای هنری تصور میکنه الان میره گیتار 

کاربری قبلیم ترکیدبخاطر حرف حق / خداجونم اگه در جهت هدفی ساخته نشده ام پس نزار بیهوده واسش تلاش کنم 
ینی ادامه بدم؟🥲ناامیدم آخه من عاشق هنرم و اصلا نمیتونم تصور کنم کارمندم یا وکیلم دلم ی زندگی هنری و ...

ببین به نظر من حالا که ۴ ترم خوندی ادامه بده ،در کنارش یه هنر مثل ساز یا هرچی رو انجام بده حداقل اگه بعدن هنر نگرفت برات یه لیسانس داشته باشی بتونی آزمون شرکت کنی 

کاری ک دوست داری بکنی تاحسرتش رو دلت نمونه هیچ وقت.بیست ویک سنی نیست اخه.مگ هفتادسالته:/از حقوق انصراف نده برا کنکور بخون

ن آخه دلم میخواد پولدار شم. علاقه خودم ب هنره ولی خب چون پول انگار فقط تو تجربیه گیج شدم کلا

والا حقوقم رشته ی خوبیه..اگه اینجا نتونی خودتو بکشی بالا و درامد پیدا کنی تو تجربی هم نمیتونی..حالام که‌میگن ظرفیتاشو زیاد کردن معلوم نیس همشون در آینده کار داشته باشن..

الان ببین این رشته دارو ک انقد تبلیغشو میکنن..دختر عمم میگف دوستم دارو خونده میگه کارش نیست یا باید اونقد سرمایه داشته باشی ک خودت داروخونه بزنی یا بری خارج..خب این چه فایده داره..۶سال بدبخت درس نخونده که تهش بمونه خونه

ان شاءالله موفق باشی🌱

‌جان جدت لایک نکن😊🔪