2821
2789
عنوان

خاهرا

180 بازدید | 14 پست

کسی امشب میتونه لطف کنه برام هفت مرتبه ناد علی بخونه به نیت دلم 😭من هشت ساله منتظرم نه ردم میکنه خدا نه جوابمو میده شاید با نفس حق شما حاجت گرفتم 😭الهی خیرش بیاد تو زندگیتون

خدایا برای همه چی شکرت

اسمتو بگو..من برای شما میخونم.

شما برای من بخون💔

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                 من ♡مُعَلِّمی♡ را با جان،فارغ از افکار نان،بهر بهبود جهان،پذیرفتم.🦋🌸💞                            

اسمتو بگو..من برای شما میخونم. شما برای من بخون💔

مرسی عزیزدلم چشم حتما میخونم اسمتون رو بگید لطفاا❤️ اسم من زهراست به نیت دلم بخونید 

خدایا برای همه چی شکرت

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مرسی عزیزدلم چشم حتما میخونم اسمتون رو بگید لطفاا❤️ اسم من زهراست به نیت دلم بخونید 

اسم منم ملیحه ست.

شما هم ب نیت دل من بخونین.

انشاالله خدا حاجت همه رو بده و در کنارش حاجت شمارو.

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                 من ♡مُعَلِّمی♡ را با جان،فارغ از افکار نان،بهر بهبود جهان،پذیرفتم.🦋🌸💞                            

اسم منم ملیحه ست. شما هم ب نیت دل من بخونین. انشاالله خدا حاجت همه رو بده و در کنارش حاجت شمارو.

چشم عزیزم حتما بعد نماز عشام براتون میخونم ان شاءالله حاجت روا شید ❤️😘

خدایا برای همه چی شکرت

منتظر چی هستی گلم

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕
مخالفت دارم توی ازدواجم هشت ساله فقط خدا میتونه کمکم کنه همیشه دارم دعا میکنم اما من گناهکارم 😔

نماز استغاثه به امام زمان رو بخون تو مفاتیح هست 

ان شالله که خوشبخت بشی گلم

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕
ممنونم عزیزم چشم حتما لطفا دعام کنید 🤍حاجت روا شید

منکه روسیاهم ان شالله امام زمان در حقت دعا کنه گلم 

چشم عزیزم حتما بعد نماز عشام براتون میخونم ان شاءالله حاجت روا شید ❤️😘

گلی براتون خوندم.

انشاالله ک حاجت روا شین♥️

ذکر یونسیه خیلیی خوبه.

گلی براتون خوندم. انشاالله ک حاجت روا شین♥️ ذکر یونسیه خیلیی خوبه.

مرررسی عزیزدلم ممنونم واقعا 🥺 ان شاءالله حاجت روا شید منم الان نماز میخونم برای شما میخونم❤️

خدایا برای همه چی شکرت