2777
2789
عنوان

کنکور

173 بازدید | 19 پست

سلام دوستان، غزل هستم ۱۸ سالمه و امسال اولین کنکورمو قراره تجربه کنم اونم کمتر از ۱۰ روزه دیگه^^ خوشحال میشم  تجربیاتتون و شیوه ی موفق شدنتون رو بهم بگید♥️😍😍

من خیلی استرسیم راستش،کمتر از ۱۰ روز دیگه کنکور دارم و اینکه وقتی میخوام مرور کنم درسارو حس میکنم همه یادم رفته

اصلا نمیتونم پشت کنکور بمونم و وقت هم خیلی کمه به نظرتون چیکار کنم؟!!😥😥😥😥

حس میکنم کنکور خیلی ترسناکه( از این بابت که دانشگاه خوبی قبول نشم یا رتبم بد بیاد)و این خیلی منو میترسونه:(

Ar bts mi🔗🎵💜

سلااام اصلا اصلا به نتیجه فکر نکن به هیچ وجه استرس نداشته باش این 10 روز رو استرست کار کن 

سعی کن خلاصه نویسی ها مطالبی که روشون فوکوس کرده بودی همونا رو الان فقط ازشون تست بزنی 

و این که مطمئن باش نتیجه زحماتتو میبینی🌱

سلااام اصلا اصلا به نتیجه فکر نکن به هیچ وجه استرس نداشته باش این 10 روز رو استرست کار کن  سعی ...

سلام مرصی ، چشم 😍🥰

راستش فقط به استرس فکر میکنم نه چیز دیگه ای😥😂😂

Ar bts mi🔗🎵💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول یه کلمه  بهت نشون بدم  (به درک) 

اینو وقتی به کار می‌بریم که از قبول نشدن می‌ترسیم  کنکور همه چیز آدم نیست باید بگی به درک که قبول نشدم

میشی بعدا برای سال دیگه میخونه با توان بیشتر 

بعد اینکه این حس که فکر میکنی هیچی یادت نمیاد برای همه هست چون سوال جلو چشمشون نمیاد تا در موردش فکر کنن بلدن یا نه پس این طبیعیه 

این چند روز هم تورق سریع داشته باش تا اون مطالبی که عملا یادت رفته رو به یاد بیاری

اول یه کلمه  بهت نشون بدم  (به درک)  اینو وقتی به کار می‌بریم که از قبول نشدن می‌ترس ...

بله درسته حق با شماست ولی راستش من حس میکنم اگه امسال نتونم دانشگاه برم سال دیگه هم نمیتونم چون تمرکزم حین یک سال دوباره درس خوندن بهم میریزه و اینکه حقیقتن خیلی با خونه موندن کنار نمیام....و این به من استرس میده

Ar bts mi🔗🎵💜
بله درسته حق با شماست ولی راستش من حس میکنم اگه امسال نتونم دانشگاه برم سال دیگه هم نمیتونم چون تمرک ...

اولا نگو اگر نشم  چون قطعا میشی کسایی که استرس دارن حتما خوندن پس امسال صد در صد قبولی  اونو ول کن سال بعدو تو برای سال بعدرو باید در زمان خودش براش فکری کنی 

الان ما هنوز این کنکور رو نگذروندیم سال بعدرو فکر نکن 

قطعا امسال قبولی چرا؟ چون خوندی  

لطفا منم راهنمایی کنید.۳۰سالمه.لیسانس دارم.تجربی خوندم دبیرستان.میخوام کنکور سال بعد شرکت کنم.چطوریاس الان؟من نظام قدیمم.چ کتابایی باید بخونم؟ قلم چی خوبه ثبت نام کنم؟ هیچ اطلاعاتی ندارم.بگین چیکارکنم؟ یادگیریم عالیه هدفم دندون پزشکیه

اولا نگو اگر نشم  چون قطعا میشی کسایی که استرس دارن حتما خوندن پس امسال صد در صد قبولی  او ...

حالا که فکر میکنم حق باشماست نباید اینقدر به فکر چی میشه ها بود ممنون بابت راهنماییتون♥️

ایشالله ۱ ماه بعد تایپیک میزنم نتیجرو بهتون میگم🤭😇دعام کنید 💜😘

Ar bts mi🔗🎵💜
لطفا منم راهنمایی کنید.۳۰سالمه.لیسانس دارم.تجربی خوندم دبیرستان.میخوام کنکور سال بعد شرکت کنم.چطوریا ...

سلام ، ببخشید من خیلی راجب نظام قدیم اطلاعی ندارم ولی میتونید از مشاوره های قلم چی کمک بگیرید ..موفق باشید💥

Ar bts mi🔗🎵💜