shabnmahmadian مدیر استارتر عضویت: 1400/09/12 تعداد پست: 285 عنوان نذر نمک چجوریه 285 بازدید | 25 پست سلام بچه ها برادر من مجددا رفت توکما میخام برم در شاه چراغ نذر نمک بدم کسی میدونه چجوریه روزی ک نیت میکنی باید همشو نذر کنی یا نصف موقعی ک نیت کزدی نصفش موقعی ک حاجت روا شدی لطفا بگین 1401/04/02 | 18:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
carazygirl عضویت: 1400/10/20 تعداد پست: 31795 انشالله که زودتر حالشون خوب بشه❤ تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️رهحمت له دل نماوه چاو رههش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱
پرتقالتامسونم عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 33684 نذر نمک؟چجوریه ؟ دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
بانوارديبهشت١٠ عضویت: 1400/04/04 تعداد پست: 6979 خدا شفاش بده گلممن اینجوری شنیدم ۷ تا نمک میگیری ۶ تاشو پخش میکنی یکی رو نگه میداری حاجت روا شدی آن شالله اونم پخش میکنی جواب ابلهان خاموشیست
پرتقالتامسونم عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 33684 خدا شفاش بده گلم من اینجوری شنیدم ۷ تا نمک میگیری ۶ تاشو پخش میکنی یکی رو نگه میداری حاجت روا شدی آ ... ۶بسته بزرگ نمک؟به ۶ نفر بدیم یا بازش کنیم به همه نفری یه مقدار بدیم دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
بانوارديبهشت١٠ عضویت: 1400/04/04 تعداد پست: 6979 ۶بسته بزرگ نمک؟به ۶ نفر بدیم یا بازش کنیم به همه نفری یه بسته بدیم فرق نمیکنه کوچیک و بزرگ هر بسته به ۱ نفر جواب ابلهان خاموشیست
پاییزبهاریست عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 1344 نمک به نیت خانم فاطمه زهراست و نه عدد هستش .میتونی الان پخش کنی یا که بزاری حاجت گرفتی بدی خدا برادرتون و شفای عاجل بده 🌹💌 هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرامتر از آهو بی باکتر ازشیرم هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر
shabnmahmadian مدیر استارتر عضویت: 1400/09/12 تعداد پست: 285 خدا شفاش بده گلم من اینجوری شنیدم ۷ تا نمک میگیری ۶ تاشو پخش میکنی یکی رو نگه میداری حاجت روا شدی آ ... رپزی ک نیت میکنی شش تاش پخش میکنی
پرتقالتامسونم عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 33684 میگن خیلی جواب میده چه خوب منم حاجت بزرگی دارم.شهر ما خیلی دوره از شیراز.میشه به نیتش تو شهر خودمون داد یا فقط شاهچراغ؟ دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
shabnmahmadian مدیر استارتر عضویت: 1400/09/12 تعداد پست: 285 نمک به نیت خانم فاطمه زهراست و نه عدد هستش .میتونی الان پخش کنی یا که بزاری حاجت گرفتی بدی خد ... نه تا یا۷
shabnmahmadian مدیر استارتر عضویت: 1400/09/12 تعداد پست: 285 چه خوب منم حاجت بزرگی دارم.شهر ما خیلی دوره از شیراز.میشه به نیتش تو شهر خودمون داد یا فقط شاهچراغ؟ نه هرجا باشی میتونی بدی عزیزم امامزاده ای جایی باید باشه
تالف عضویت: 1399/06/28 تعداد پست: 2974 نمک به نیت خانم فاطمه زهراست و نه عدد هستش .میتونی الان پخش کنی یا که بزاری حاجت گرفتی بدی خد ... چرا هر کی یه عدد میگه میشه برای حاجت رواییم صلوات بفرستین💚امیدوارم هر چی از خدا بخوایین بهتون بده
گلبرگ556 عضویت: 1400/04/18 تعداد پست: 1040 چه خوب منم حاجت بزرگی دارم.شهر ما خیلی دوره از شیراز.میشه به نیتش تو شهر خودمون داد یا فقط شاهچراغ؟ فرقی نداره عزیزم ببر تو یه امام زاده یا به شش خانواده نیازمند بده 🍁دنیا نیرزد به آن که پریشان کنی دلی را🍁
بانوارديبهشت١٠ عضویت: 1400/04/04 تعداد پست: 6979 رپزی ک نیت میکنی شش تاش پخش میکنی فرقی نمیکنه سخت نگیر منم کامل نمیدونم شنیدم از بچه های همینجا میخوایی ی سرچ بکن جواب ابلهان خاموشیست