2777
2789
عنوان

خانومای وارد به سایز مقنعه

700 بازدید | 9 پست

سایز ۹۰ همین معمولی هاست و ۱۰۰ مقنعه چادری؟

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           

سایز ۹۰ معمولی هست

ولی

۱۰۰ هم چادری نمیشه، ۱۰ سانت بلندتر میشه

😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سایز ۹۰ معمولی هست ولی ۱۰۰ هم چادری نمیشه، ۱۰ سانت بلندتر میشه

مقنعه چادری همینه که تا زیر سینه میاد دیگه.سایز ۱۰۰ اینجوری نیست؟سایز مقنعه باید از جلو اندازه گرفت؟از زیر چونه تا پایین؟

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           
۹۰ میشه معمولی برای بچه مدرسه ای ها،۱۰۰ اتفاقا معمولی برای یه خانم با هیکل معمولی هست،۱۱۰ دیگه میشه ...

مرسی

مقنعه چادری همینه که تا زیر سینه میاد دیگه.سایز ۱۰۰ اینجوری نیست؟سایز مقنعه باید از جلو اندازه گرفت؟ ...

بستگی به قد و هیکل داره 

ده سانت به قدِ دور تا دور مقنعه اضافه میشه حالا شایدم یک نسبتی یک دو سانت کمتر شاید.

سایزاش ۸۰ ۹۰ ۱۰۰ و ۱۱۰ هست

افراد معمولی ۹۰ میشه پوشید یا اگر کمی درشت تر هستید ۱۰۰

😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات  
بستگی به قد و هیکل داره  ده سانت به قدِ دور تا دور مقنعه اضافه میشه حالا شایدم یک نسبتی یک دو ...

ممنون

ممنون

راستی الان یادم اومد ۹۰ سانت یا ۱۰۰ سانت منظور قسمت طولانی مقنعه هست‌

یعنی مقنعه بدون اینکه سرت باشه یک ضلعش که طولانی تر هست ، اون اعداد و سایزها برای اندازه همون ضلع هست