2777
2789

سلام بچه ها ، یه پسر چهار سالو یازده ماهه دارم خیلی بد غذاس دیگه دیوونه شدم از دستش سر سفره یه قاشق اگه غذا بخوره هنره هی باید بگم بشین نرو اینور اونور صحبت نکن غذا بخور ده بار باید بگم یه قاشق غذا بخور تا بالاخره قاشق بره تو دهنش اونم دو تا خورد میگه سیرم پا میشه میره نه لبنیات میخوره نه میوه میخوره غذا خوردنشم همیشه همین وضعه به خدا دیگه خل شدم از دستش الان موقع ناهار غذا اوردم رو سفره بجا غذا نون خالی گرفت دستش خورد گفت سیر شدم اینم به این نیست که نسبت به یه غذا اینجوری باشه همه چیو با همین وضع میخوره وزنشم تو این سن ۱۵،۵ کیلویه مهر باید بره پیش دبستانی دیگه به خدا بریدم از دستش بیش فعالو اینام نیست بچه عاقلیه فقط مشکلم با غذا خوردنشه وگرنه شبا ساعت ۹ میخوابه خیلی باهوش و عاقل مهربونه ولی امان از بدغذایی😭😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هرروز صبح که از خواب پامیشم میگم خدایا حاضرم بمیرم امروز ولی بجاش غذاخوردن بچم درست بشه

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

والا پسر منم همینه 😒 الان ۲ سال ۱۰ ماهشه فقط ۱۰ کیلو 

امروز از صبح فقط صبحانه نیمرو خورد ، هنوزم ناهار نخورده ☹️ 

ولی اصولا من باهاش نمیجنگم میگم هروقت گرسنه بشه میخوره دیگه 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

خوبه وزنش علکی بهش گیر نده اندازه نیازش داره غذا میخوره پر خوری نمیکنه ما بزور مجبور میکنیم بچه پرخوری کنه و معدش کش بیاد براش اجیل بگیر کم هم بخوره خوبه 

انجیری هستم کاربر پنج سال لغو‌کاربری شدم الان برگشتم 

میدونم سخته 

ولی اشتباهت همینه که بهش بخور نخور میکنی بیشتر داری دورش میکنی از غذا 

یه مدت بی تفاوت باش خودش میخوره 

پسرم منم برای غذا همين بود 

الان خوب شده.... منم سه چهار  ساله که بود میگفتم اینو بخور اینو بریزم چرا نخوردی 

الان میذارم براش میگم غذا آماده ست نخواد میگم هر وقت خواستی بخور... خودش خوب شده 

تو آماده سازی غذاها شریکش کن با هم پیتزا درست کنین 

خوراکی و میوه هاش رو تزئین کودکانه کن خودش کم کم میخوره 

بده میوه رو بشوره... این طوری براش جذاب تر میشه 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
من هرروز صبح که از خواب پامیشم میگم خدایا حاضرم بمیرم امروز ولی بجاش غذاخوردن بچم درست بشه

دقیقا منم اینطورم. یعنی میگم میشه ی روز پسرمو ببینم مثل بقیه برنج و خورشت میخوره.بعضی وقتها گریه میکنم از غذا نخوردنش

فقط یه هفته ولش کن.سفره بنداز بگو وقت غذاست .غذا تو یکمی با تعلل بخور بعد بلند بلند بگو وقت غذا تموم شد آخیش سیر شدم خدایا شکر 

بعد هم سفره رو جمع کن 

قول میدم یک هفته این روند رو بری خود بچه میاد برای غذا خوردن التماست می کنه 

چه معنی داره تو دنبال بچه بیفتی بگی غذا بخور .همون نون خالی هم کفایت می کنه

چجور میشه ۴ ساله میره پیش؟مگه ن باید ۶سال داشته باشه؟

تا مهر میشه 5 ساله و میره پیش 

برای ثبت نام کلاس اول باید 6 سال کامل باشن که امسال استثنا خورده و بچه هایی تا 30 مهر 95 رو هم ثبت نام میکنن 

نور خواهی مستعد نور شو.... 

دختره منم هم سنه پسره شماست‌.. ولی دختره من خیلی خوش خوراکه و همش میخوره.😒

علاوه ی غذا روزی سه یا چهارتا بستنی میخوره .

عاشقه هندونه و دنت و این جور چیزاست..

کلا همه چی رو میخوره .. ناهار هم ماکارونی داشتیم یه بشقاب پر ماکارونی و با یه بشقاب ته دیگ خورد ..

منم اصلا اینجوری دوست ندارم .. 

بدم میاد بچه ی دختر انقدر بخوره . ولی مگه گوش میده..  

شمایی که بی جهت و ندونسته نظر میدی‌،یا ریپلای میکنی..لطفا اول فکر کن بعد نظرتو بده.😌😌😌