2777
2789
عنوان

بیاید یه لحظه، شوهرم جلوی بقیه...

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 29 پست

بش بگو انقد منو دستو پاچلفتی نشون نده اگ کارام باب میلت نیس بشین خودت براشون خمو راست شو برو خداتم شکرکن خوشروام وگرنه کاری نکن اعصابم خورد بشه آبرو ریزی راه بندازم

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بلند بگو فلانی جان اتفاقی افتاده با چشم ابرو اشاره چی میدب غریب ک نیست بینمون بلند بگو اگه گفت میگم شیرینی بیار بگو بله عزیزم گفتم بعد میوه بیارم 

یا گفت فلان حرف نزن بگو مادر جون من شوخی میکردم شما ناراحت میشی؟؟ 

اینجوری پدر شوهر مادر شوهر معذب میشن فک میکنن این اشارهه ها واسه چیه بالاخره ی جوری متوجه میشن و حس میکنن🌹

همه چی رو از همون اول بیار بچین جلوشون که هی نخوای بری بیای

شوخی هم نکن سنگین رنگین بشین تا شوهرت قدر صمیمیتتو بدونه

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

مگه دونه دونه میبری؟!!

خب همه رو بذار جلوشون 

به جای انگلیسی و آلمانی و فرانسه،                            برید زبونِ آدمِ زبون نفهم یاد بگیرید!                              درسته سخت تره ولی این روزا کاربردی تره ….🤫                                      📌لطفأ فانتزياتونو نريزين تو سايت🤦🏻‍♀️