2777
2789
عنوان

طلاق توافقی

211 بازدید | 25 پست

شوهرم بخاطر اینکه بهم شک کرد(خیانت ) طلاق توافقی درخواست داد.که امروز ساعت ده باید میرفتیم.من نرفتم.زنگ زدر گفت فتوکپی قواله ازدواج کو بده.گفتم ندارم.(بنظرتون رفته اونجا؟ )

من ساعت یک رفتم ازش شکایت کزدم بابت تهمت.بنطرتون کار  درستی کردم؟

اخه شوهرم  همزاهم نمیای بریم دوربین بیمارستان وداروخونه رو چک کنیم. من آشنا دارم نشون میدن.نمیخوام کار به جای باریک برسه.بنطرتون کار درست چیه.شکایت کزدم کار درستی نیود؟

طرف رفته درخواست طلاق توافقی داده میگی کار به جای باریک نکشه از این باریکتر و بدتر

اگه واقعا دلیلی داری بهت تهمت زده پاش وایستا وگرنه رهاش کن

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

طرف رفته درخواست طلاق توافقی داده میگی کار به جای باریک نکشه از این باریکتر و بدتر اگه واقعا دلیلی ...

اره شاهدم مادرم پیشش بیمارستان بودم. اگه قبولش ندارن دوربین هست.و تهمتی ک شوهرم زده حطوری بوده. تلفنی همه رو تو واتس اپ حدف کزده.فقط یکیش بود ک نشون دادم

من تایپیکتون و خوندم ک گفتین بیمارستان پیش مادرتون بودین و لوکیشن واسش فرستادین 

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔