2777
2789
عنوان

خانم های شاغل

93 بازدید | 12 پست

چقدر از هزینه شخصی شمارو همسرتون میده مثل لباس و درمان و این جور چیزا چون شوهر من اصلا بابت هزینه هایی که مربوط به خودم باشه پولی نمیده حتی بابت هزینه های خودش از من پول میگره میگه قرض بده که پس هم نمیده مثلا عید براش گوشی خریدم که پولش رو پس بده نداد حالا بهش میگم روغن ماشینم رو ببر عوض کن میگه روغن ماشین تورو من عوض کنم نه اصلا😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتباه رفتار کردید

خرج خونه با مرد هست

حقوق زن باید صرف کیفیت زندگی بشه نه مایحتاج اولیه.

یه قرون نده

روغن ماشین رو عوض نکن یک هفته با اسنپ برو بیا

حرفی زد بگو پول خودمه ماشین منه به تو چه چجوری خرج میکنم

I live among you ....................................................................................................................................................................................................................................................................................................Well-disguised

راستش توافق خاصی نکردیم. اگر خودم تنها برم خرید خودم حساب می کنم اگر با همسرم باشم ایشون. در کل می تونم بگم اغلب هزینه های شخصی خودم رو خودم پرداخت می کنم اما اینطوری نیست که از همسرم کاری بخوام و انجام نده مثل همین موضوع روغن ماشین. به همدیگه هم قرض می دیم اگر بدهی مبلغ خیلی درشتی نباشه من پس نمی دم اما از همسرم پس می گیرم  بالاخره زندگی مشترک هست و هر دو برای اون زندگی و فرزندمون داریم تلاش می کنیم و جز یه کفن چیز دیگه ای قرار نیست با خودمون ببریم. همسر شما به نظر کمی سواستفاده گر میان و بهتره یه تجدید نظری در خصوص مسائل مالی داشته باشید

عزیزم ماهیو هر وقت از آب بگیری تازس سعی کن عادتش بدی که شماهم خرج داری و زنشی و باید برات خرج کنه در ...

زیر بار نمیره چطور عادتش بدم وقتی صد دفعه میگم و توجه نمیکنه

اشتباه رفتار کردید خرج خونه با مرد هست حقوق زن باید صرف کیفیت زندگی بشه نه مایحتاج اولیه. یه قرون ...

اصلا برایش مهم نیست فقط از جیبش واسه من هزینه نشه دیگه هیچی

راستش توافق خاصی نکردیم. اگر خودم تنها برم خرید خودم حساب می کنم اگر با همسرم باشم ایشون. در کل می ت ...

دقیقا همینه خرید با منه تازگی اما ازش میگیرم ولی زیاد نمیده بیشتر وقتا لباس و هزینه دخترم با منه اونم میده ولی کم به ندرت من نمیدونم چجور باید بهش بفهمونم مسولیت با اون 

من هر چی در بیارم نهایت واسه زندگیم خرج میشه به قول شما قرار با یه کفن بریم اما خیلی برام سخته میاد پول میگیره بعد پس نمیده توجهی به هزینه های من نداره خلاصه موندم چون حرف که میشه بحث و دعوا میشه

دقیقا همینه خرید با منه تازگی اما ازش میگیرم ولی زیاد نمیده بیشتر وقتا لباس و هزینه دخترم با منه اون ...

به نظرم اولین قدم اینه که پول خواست قرض ندید. برای هزینه های دخترتون هم حتی شده با دلخوری ازش پول بگیرید تا عادت کنه و نوبت به خودتون برسه. در مورد هزینه های منزل هم لیست خرید بهش بدید که انجام بده. اولش احتمالا مقاومت کنه ولی کم کم عادت می کنه. همه رو یکدفعه اجرا نکنید یکی یکی پیش برید

اصلا برایش مهم نیست فقط از جیبش واسه من هزینه نشه دیگه هیچی

حاضری مدتی توی خونه بشینی تا هزینه ها با شوهرت باشه؟

یا میخوای تا ابد با این مرد ادامه بدی؟

I live among you ....................................................................................................................................................................................................................................................................................................Well-disguised

[QUOTE=242104408]حاضری مدتی توی خونه بشینی تا هزینه ها با شوهرت باشه؟ یا میخوای تا ابد با این مرد ادامه بدی؟[/QUOTکارم رو نمیتونم ول کنم یکی از خانم ها راهکار خوبی داده ببینم چقدر جواب میگیرم ازش