2821
2789
عنوان

کسی حاضره

138 بازدید | 10 پست

برام امشب هفت تا نادعلی بخونه بچها من خیلی ناامیدم شاید دعای شما اثر کرد هشت ساله منتظرم  ان شاءالله اول خودتون حاجت روا شید 

خدایا برای همه چی شکرت

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من میخونم برات عزیزم

مرسی عزیز دلم سرنمازم برات دعا میکنم خدا حاجتتو بده من خودم خیلی دعا میکنم ولی،،، نفس دیگران حق تره لطفا ب نیت دلم بخونید اسمم زهراست خدا هزار برابرشو بهت بده

خدایا برای همه چی شکرت

مرسی عزیز دلم سرنمازم برات دعا میکنم خدا حاجتتو بده من خودم خیلی دعا میکنم ولی،،، نفس دیگران حق تره ...

قربونت برم عزیزدلم حتما انشالله خدا حاجتتو بده

اعتقاداتت رو برای خودت نگه دار و انسانیتت رو به تمام دنیا نشون بده 🩷🌙
گلم من میخونم به نیت حل مشکلت 

ممنونم عزیزدلمم خیلی لطف کردی در حقم واقعا نمیدونم چتور جبران کنم ولی حتما سر نمازم شب سوره حشر میخونم براتون دعا میکنم ب هر حاجتی دارین برسین لطفا ب نیت دلم بخونید حاجت روا شید

خدایا برای همه چی شکرت

[QUOTE=242096752]ممنونم عزیزدلمم خیلی لطف کردی در حقم واقعا نمیدونم چتور جبران کنم ولی حتما سر نمازم شب سوره حشر میخو ...[/QUOTEفداتشم عزیزم 😍😍😍😍😍 منم مشکل دارم دعام کن بی زحمت 

[QUOTE=242096752]ممنونم عزیزدلمم خیلی لطف کردی در حقم واقعا نمیدونم چتور جبران کنم ولی حتما سر نمازم ...

چشم حتما امشب سوره میخونم دعاتون میکنم عزیزم 

خدایا برای همه چی شکرت

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز