راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
عزیزم یک ماه وقت داریی من جات باشم میرم کاس آشپزی ولی به رو نمیاوردم و روزی که رفتم سر زندگیم دهن همه رو میبستم الان که ماشالله کلاس فینگر فود و کیک پزی شیرینی پزیفت و فراوون بعدشم تو اینترنت سرچ میکنی غذای که میخای با ادویه هاش بهت میده
من تو شهر ستان زندگی میکنیم همه امکاناتی نداره حتی این کلاس ها هم نداره بلدم کم وبیش میترسم خراب کنم ...
اهمیت نده بابا کلا شهرستانی ها فقط دهنن و بس تو اینترنت داریی دیگه هر چی خواستی سرچ کن از تو اینترنت تمااااام اینگار الان این خواهر شوهرت سفره هفت رنگ میذاره جلوشون ش منم اولین بار که خواهر شوهرم اومده بود هی ایراد میگرفت که آرا فلان و پیسانه اونم شهرستانی خلاصه دو سال پیش رفتم خونش تیکه ایی بهش انداختم که رفت تو افق محو شد گفتم والله زن اگه زن زندگی باشه وقتی زنگ میزنن بهش میگن داره مهمان میاد بلند میشه یه آب و جارو میکنه نه اینکه مهمون بیاد ندونه کجا پا بذاره بسکه کثیف معلوم نیست خونست یا بازار شام
فدای سرت گلم تو یک ماه فرصت داریی هر غذایی میخای درست کنی سرچ کن تو اینترنت فهمیدیی ادویه مهمترین چیز تو غذاست گلم سرچ کن و درست کن قربونت منم همین طوری الان آشپزی تو خانواده شوهرم زبون زد شده 😎😎😎😎