همیشه به من میگه طفلک دخترم این کفشو واسم خرید طفلک عسل بهم داد..طفلک اونو خرید ..ماهم میخریم در حد توانمون .خودمون پول خونه کم داریم مستاجریم ..ولی دخترش خونه داره طلا دارع من هیچ طلایی ندارم . وقتی همش خرید کردنای دخترش میگه اعصابمو بهم میریزه ....وقتی اینا رو میگه چی بگم؟؟شماواستون پیش اومده؟
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
بگو دستش درد نکنه چ چیز خوشگلیم خریده اون دخترشه تو عروسشی اون میخواد میخره دخترشه وظیفشه
دوست داشت با کل شهر بخوابه..... منم دیگه بیدارش نکردم! (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد) :( زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید! ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار خلافش اتفاق افتاد ، اونم دوست داشت منو اما نه اونقدر که نشون میداد
هیچی یک گوشت در یک گوشت دروازه...خودش مگه نداره؟تازه آدم داشته باشه برای خودش خونه ی خودش بخره دیگه ب مادرشوهر برسه ...ب نظرم همونی ام ک تاحالا براش میگرفتی نگیر که اگه حرفی هم میزنه دلت نسوزه...