2777
2789
عنوان

مادرشوهرم ...

173 بازدید | 11 پست

همیشه به من میگه طفلک دخترم این کفشو واسم خرید طفلک عسل بهم داد..طفلک اونو خرید ..ماهم میخریم در حد توانمون .‌خودمون پول خونه کم داریم مستاجریم ..ولی دخترش خونه داره طلا دارع من هیچ طلایی ندارم . وقتی همش خرید کردنای دخترش میگه اعصابمو بهم میریزه ....وقتی اینا رو میگه چی بگم؟؟شماواستون پیش اومده؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو دستش درد نکنه چ چیز خوشگلیم خریده    اون دخترشه تو عروسشی اون میخواد میخره دخترشه وظیفشه

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد

هیچی یک گوشت در یک گوشت دروازه...خودش مگه نداره؟تازه آدم داشته باشه برای خودش خونه ی خودش بخره دیگه ب مادرشوهر برسه ...ب نظرم همونی ام ک تاحالا براش میگرفتی نگیر که اگه حرفی هم میزنه دلت نسوزه...