2777
2789
عنوان

مذهبی ها بیان

124 بازدید | 17 پست

گفتم مذهبی ها بیان تا اونایی ک اعتقاد ندارن و ب نماز و قرآن اهمیت نمیدن نیان تمسخر یا تیکه بپرونن

میخوام کاری کنم همسرم نماز خون شه و ب قران اعتقاد کامل پیدا کنه ایمانش قوی بشه 

البته در یک حدی اعتقادات داره اما خیلی ضعیف 

خواهش میکنم کمکم کنین البته میخوام از چند بزرگتر غیر آشنا و روحانی هم اگر شد بپرسم

بنظرتون چکار کنم

خدا دستمو بگیر💙همیشه باهام باش💚

خودت سخنرانی آقای پناهیان با عنوان چگونه نماز خوب بخوانیم از اینترنت دانلود کن، پنج یا شش تا فایله. خیلی خوب صحبت میکنه. اول خودت گوش کن، بعد یه جاهاییشو که فکر میکنی میتونه براش تأثیرگذار باشه، وقتی که شوهرت هست، بذار گوش کن، اونم ناخودآگاه میشنوه، ان شاءاله که موثر باشه.

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

نمیشه کسی رو مجبور کرد اما سعی کنید کیفیت نماز خودتون رو بالاببرید از خدا بخواید و براشون دعا کنید و اینکه تجلی عبادات شما و آثارش در رفتار شما نمود داشته باشه ایشونم ترغیب میشه . ولی گوشزد کردن و نصیحت کردن و اشاره مستقیم در خیلی از مواقع نتیجه عکس داره ‌. 

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
باید خودش بخاد بگو هرکی نماز بخونه عمرش طولانی میشه

ازه درسته ولی بخوام میتونم روش تاثیر بزارم فقط نمیدونم دقیقا چجوری ک اثر کنه

سلام ..

بهش بگو بیا باهم چله سوره مومنون رو بگیریم

خیلی تاثیر داره 

تووخونه دعای عهد و دعاهایی ک خیلی شیوا و آهنگین هستن پخش کن بذار گوش بده 

ولی همه اینا غیر مستقیم باشه ..

کلیپ های احساسی  از کربلا و حرم و امام رضا و امام زمان استوری کن 

بهش محبت کن (بعدش یه حدیث درباره محبت ب همسر براش بگو ک بدونه چ چیزای خوبی داریم ما تو اسلام)

کم کم خودش دلش میخواد نماز بخونه

لایک نکن جون دل♥️🙏

ببین میگن مردا الگو برداری میکنن مثلا جلوش الکی یا راستکی بگو چله برداشتم باید یه جز قران بخونم و برو روبروش مثلا وقتی داره تلوزیون میبینه قرآن بخون ،یا مثلا اگه سر نمازا یه یه ساعت دیرتر میرسه خونه ،برو جلوش نماز بخون یا مثلا یه روز بگو ای وای نمازم قضا شد و اینا ،وقتی مردا یه چیزیی رو میبین همش دوس یه بار تجربش کنن ،وقتیم تحرش کردن ادامه میدن 

نگران نباش درست میشه 

خودت سخنرانی آقای پناهیان با عنوان چگونه نماز خوب بخوانیم از اینترنت دانلود کن، پنج یا شش تا فایله. ...

ممنونم عزیزم چشم حتما👌

ببین میگن مردا الگو برداری میکنن مثلا جلوش الکی یا راستکی بگو چله برداشتم باید یه جز قران بخونم و بر ...

مرسی عزیزم باشه 👌🤍

ازه درسته ولی بخوام میتونم روش تاثیر بزارم فقط نمیدونم دقیقا چجوری ک اثر کنه

رو خودتون کار کنید صبر و محبتتون رو افزایش بدین مثلا بعد نماز خوش اخلاق تر باشید یا بهش بگین خیلی تو نمازام برات دعا میکنم و ... یه جوری که متوجه بشن چه قدر نماز در اخلاق و رفتار شما تاثیر خوبی داره چه قدر وقت نماز شاداب تر و عاشقترید ... 

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
ممنون🙏👌

خواهش میکنم گلم خوشبخت باشید و نور خدا  به سراسر زندگیتون بتابه همیشه

رو خودتون کار کنید صبر و محبتتون رو افزایش بدین مثلا بعد نماز خوش اخلاق تر باشید یا بهش بگین خیلی تو ...

عالی گفتین ممنونم🤍😘