2789
عنوان

شغل

107 بازدید | 18 پست

بچه ها برای یه دختر25 ساله یه شغل خوب با محیط کاری امن و خانومانه چیه؟من لیسانس حسابداری دارم 4 ساله فارغ التحصیل شدم ولی هنوز جای مناسبی توی این رشته پیدا نکردم .به نظر شما غیر از حسابداری شغل مناسبی هست که بهش فکر کنم؟؟؟از توی خونه نشستن خسته شدم.راهنماییم کنین توروخدا

شرکت خوب برو

خانم حسابدار ما دوتا داریم 

کار پیدا میشه از سایت های جابینجا و جاب ویژن و ای استخدام

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شرکت خوب برو خانم حسابدار ما دوتا داریم  کار پیدا میشه از سایت های جابینجا و جاب ویژن و ای اس ...

همه این سایتا هم رفتم...سابقه کار میخواد برای حسابداری...کاراموزی هم رزومه فرستادم ولی همش با درای بسته مواجه شدم.....

من تا چند روز دیگه میخوام برم کاراموزی نسخه پیچی به نظرم شغل خوبیه البته شغل ثابتم نیست و برا هزینه ...

شما ساکن تهرانین؟؟منم بهش فکر میکردم ولی تو نت انتقاد نوشته بودن....دو دل شده بودم و ولش کردم

شما ساکن تهرانین؟؟منم بهش فکر میکردم ولی تو نت انتقاد نوشته بودن....دو دل شده بودم و ولش کردم

بله..اصلا دو دلی نداره...من بابام نسخه پیچ و اصلا محیط شغلی بدی نداره و به نظرم از شرکت و اموزشگاه ها بهتره و امن تر

بله..اصلا دو دلی نداره...من بابام نسخه پیچ و اصلا محیط شغلی بدی نداره و به نظرم از شرکت و اموزشگاه ه ...

میشه بیشتر راهنماییم کنی؟؟میزان حقوقش چقدره؟؟شما چجوری و از کجا شروع کردی؟

میشه بیشتر راهنماییم کنی؟؟میزان حقوقش چقدره؟؟شما چجوری و از کجا شروع کردی؟

حقوقش بستگی به ساعت کاری داره و داروخونه ای که کار میکنی..داروخونه های بالا شهر حقوق بهتری میدن و شما که مدرک تحصیلی خوبی داری احتمالا تا  ۷ یا ۸ میلیون اینطورا حقوق میدن...یه داروخونه پیدا کردم نزدیک خونمون با دکتر داروخونه صحبت کردم قرار شد هفته دیگه برم صحبت کنم برای کاراموزی...برای کاراموزی تا دو سه ماه حقوق نمیدن ولی بعدش میدن