2821
2789
عنوان

به دادم برسید

202 بازدید | 7 پست

دوستان شاید مسخره به نظربیاد من از بچگی چون تک فرزند بودم خیلی لوس بار اومدم متاسفانه. الان هنوز که هنوزا اتو زدن لباس بلد نیستم. میشه بگین چطوری روی پارچه باید زده بشه و تنظیم دما و ...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بده بیرون اتو زدن بلدی نمی خواد میذاری رو شماره دو بخارشم روشن کن آب هم بریز بعد اتو بزن .اتوپرسی داری  یا معمولی معمولیا هم دونوع هستن با بخار وبی بخار اول نوعش رو بگو

خدایا شکرت.اینجا ینفرو فقط میشناسم اونم کاش نمی شناختم اعصابم راحتتر بود.برو بابا.....خودتی

اتو بخار ناسا 

اول زیرش یدونه پارچه از جنس کتان بنداز حتی اگه میز اتو داری بعدش لباسا رو شون علامت زده با کدوم شماره اتو بزنی لباسای کلفت رو با دو لباس نازک و حریر با یک در ضمن اگه شماره یک بذاری یمدت ایستاده بمونه  بعد روی حریر شال ریون و...بذاری کامل می سوزه چند بار خودم کار داشتم رفتم اومدم اتوی داغ رو گذاشتم روی لباس در جا سوخته یدونه بالش کوچک هم برای سر آستین و یقه خوبه دم دستت باشه

خدایا شکرت.اینجا ینفرو فقط میشناسم اونم کاش نمی شناختم اعصابم راحتتر بود.برو بابا.....خودتی