دوستان شاید مسخره به نظربیاد من از بچگی چون تک فرزند بودم خیلی لوس بار اومدم متاسفانه. الان هنوز که هنوزا اتو زدن لباس بلد نیستم. میشه بگین چطوری روی پارچه باید زده بشه و تنظیم دما و ...
بده بیرون اتو زدن بلدی نمی خواد میذاری رو شماره دو بخارشم روشن کن آب هم بریز بعد اتو بزن .اتوپرسی داری یا معمولی معمولیا هم دونوع هستن با بخار وبی بخار اول نوعش رو بگو
خدایا شکرت. پیرو فیک بودن بعضیا امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايتیها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.
اول زیرش یدونه پارچه از جنس کتان بنداز حتی اگه میز اتو داری بعدش لباسا رو شون علامت زده با کدوم شماره اتو بزنی لباسای کلفت رو با دو لباس نازک و حریر با یک در ضمن اگه شماره یک بذاری یمدت ایستاده بمونه بعد روی حریر شال ریون و...بذاری کامل می سوزه چند بار خودم کار داشتم رفتم اومدم اتوی داغ رو گذاشتم روی لباس در جا سوخته یدونه بالش کوچک هم برای سر آستین و یقه خوبه دم دستت باشه
خدایا شکرت. پیرو فیک بودن بعضیا امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايتیها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.