2777
2789

خانما اولا من 2500 تا تاپیک دارم برید بخونید کاملا مشخصه زنم یا مرد ولی بازم اگه شک دارید خواهشا تاپیک رو رد کنید، من مجردم، بیست و خورده ای سالمه، مشکلی که دارم یهو سرکار مثلا نشستم و درگیر کارم یهو یه حالت تحر.یک بودن پیدا میکنم و ذهنم مشغول این چرتو پرت بازیا میشه، نمیدونم از کی هست این موضوع اخه توجه نکردم ولی جدیدا توجهم جلب شده که نکنه اصلا من مشکل دارم، باید چکار کنم؟ پیش دکتری چیزی برم یا طبیعیه..اخه همچین الکی بدون دلیل بعد ذهنمم بهم میریزه تمرکز ندارم رو کار...

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سالمی طبیعیه کانال ها و فیلمای تحریک کننده دنبال نکن 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

مجردم باشی طبیعی نیس

اصلا ذهنم رو بهم میریزه، فکرم میره سمت این چیزا، نمیدونم واقعا، از کسی نپرسیدم اینجوری هست یا نه

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  

باید بری دکتر زنان بهت دارو بده تا وقتی شوهر کنی بعد دیگه نیازبه دارو نیست

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡

طبیعیه. بزرگ شدی و بدنت هورمون داره 

و چون محردی داری با غریزه طبیعی بدنت میجنگی. 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
ازدواج 🤌

دوست عزیز ینی من انقد دیگه زندگیم کشکسه بخاطر یه حس برم ازدواج کنم؟ نه مرسی