2777
2789
عنوان

مزونیدلینگ صورت

3374 بازدید | 12 پست

کیا مزونیدلینگ انجام دادن برای فرورفتگی جای جوش نتیجش چطور بود؟ من وقت گرفتم چند روز دیگه میخوام برم میترسم تاثیری نداشته باشه دکتر گفته ۴ جلسه باید بیای 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من  دو روز پیش انجام دادم.فعلا صورتم ورم داره.فقط تا چند روز بعدش نمیتونی جایی بری .من صورتم تا ...

ایشالا که واستون خوب باشه نتیجه ببینین ،نتیجشو بعد چن روز ب منم بگید مرسی😉

من  دو روز پیش انجام دادم.فعلا صورتم ورم داره.فقط تا چند روز بعدش نمیتونی جایی بری .من صورتم تا ...

ببخشید تو مزونیدلینگ کوکتل هم میزنن؟هزینش برا شما چقدر شد؟ب من گفتن ۳۰۰ میگیرم

چه خوب گفته قیمتشو. من 700 گرفت برا 1 جلسه. جایی دیگه هم 500 بهم گفت. هنوزم صورتم پوسته ریزی داره

لک های صورت من زیاد بود و قرمز. بنظرم الان با یک جلسه 20درصد لک ها رفته. فرو رفتگی هم فکر نمیکنم تاثیری رو اونا ک عمیقن داشته باشه. ب من گفت 3 جلسه بیا

چه خوب گفته قیمتشو. من 700 گرفت برا 1 جلسه. جایی دیگه هم 500 بهم گفت. هنوزم صورتم پوسته ریزی داره ل ...

تو شهر من معمولا دکترا تو همین حدودا این کارارو انجام میدن.پس اگه واس فرورفتگی جای جوش تاثیری نداشته باشه الکی میرم ،من چن تا فرورفتگی جای جوش دارم ،ولی جوش فعالم دارم شما هم داشتین؟یکیم اینکه من بدلیجات که ميندازم حساسیت میدم بدنم میخاره میترسم برا اینم چون که فلزه بدنم حساسیت نشون بده صورتم بدتر جوش بزنه🥺

ببخشید بعد میزو صورتتون میخارید؟

چه خوب گفته قیمتشو. من 700 گرفت برا 1 جلسه. جایی دیگه هم 500 بهم گفت. هنوزم صورتم پوسته ریزی داره ل ...

ینی تو فرورفتگی جای جوشاتون اصلا ۱۰ درصدم تاثیری نداشت؟ببخشید سوالام زیاده ،بعد مزو دکتر بهتون چی تجویز زد به صورتتون بزنین تا زود ترمیم شه؟

تو شهر من معمولا دکترا تو همین حدودا این کارارو انجام میدن.پس اگه واس فرورفتگی جای جوش تاثیری نداشته ...

والا من چون جلسه اولم بود زیاد نمیتونم در این باره نظر بدم خودش که میگفت روی چال ها هم تاثیر داره و منافذو میبنده. ولی فکر نمیکنم برا اونا که عمیقن اثر داشته باشه.

نه جوش فعال داشته باشید اول باید اونا خشک بشن.

آره منم به بدلیجات حساسم بدنم تاول میزنه ولی مشکلی پیش نیومد. 

خارشش کم بود یکم سوزش داشت اونم قابل تحمل 

ینی تو فرورفتگی جای جوشاتون اصلا ۱۰ درصدم تاثیری نداشت؟ببخشید سوالام زیاده ،بعد مزو دکتر بهتون چی تج ...

ببین این یه روش تهاجمی نیست که سریع جای فرورفتگی رو درمان کنه. کمک میکنه که پوست کلاژن بسازه یک روزه هم که ترمیم نمیشه پوست. اگه میخوای فرورفتگبا بره راهش سابسیژن و لیزر ها هست. منن اول خواستم سابسیژن کنم ولی گفتن پوست میفته بعد چندسال.

به من گفن ابرسان و ضد افتاب بزن. بهش گفتم ترمیم کننده همه میگن بزنم. گفت من کوکتل زیاد برات میریزم نیاز به ترمیم کننده نداری

الانم دیگه تقریبا بعد5 روز که گذشته یکم اطراف صورتم پوسته ریز داره. اصلی ها ریختن