سلام خوبین دوستان جمعه شب خانواده شوهرم دعوت کردم اینا توی این پنج سال ازدواجمون دومین باره میان خونمون بنظرتون مرغ شکم پر وقرمه سبزی همرا با سالاد شیرازی و سبزی و برنج کافیه یا باز غذا آماده کنم استرس دارم خیلی بهم گیر میدن از همه لحاظ چون سنم کمه مسخره میکنن همش
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
شما میری اونجا چطور پذیرایی میکنن؟یا خونه جاری یا خواهرشوهرت میری؟ چقدر کم دعوتشون میکنی 🤔🤔دلیل خ ...
من جمعه هرهفته سر میزنم بخدا ولی اونا نه میان نه توی عروسی هامون نه توی عزامون اصلا نمیان نمیدونم چرااینجورین جاریم همش لوبیا میپزه با مرغ میذاره لای برنج ایناهم دعوت میکنم نمیان واقعا برای خودم خیلی عجیبه رفتارشونخونه دخترشون اصلا نمیرن الانم اینقدر اصرارکردم تااومدن چون تازه خونه خریدیم دلم میخواست دعوتی بدم
درست کردن مرغ شکم پر خیلی ریسک داره اگر واقعا مهارت داری درست کن یا اگه آماده میخوایی بخری حتما از یه جای خیلی مطمئن بخر...الان فصل آلبالو هست آلبالو پلو خیلی شیک و مجلسی هست راحتم هست درست کردنش اونم بذار با زرشک پلو ساده...من اکثر مهمونی هام دو تاپیتزا هم خودم درست میکنم با قارچ و گوشت هم راحته هم کم هزینه هم همه دوست دارن و پر طرفداره...سالاد و سبزی هم بزار...عزیزم اینا نظر من بود بازهم هرچی صلاح خودته😍