2777
2789
عنوان

کبودی

302 بازدید | 13 پست

پا هام همش کبود میشه شما نمیدونید از چیه همه می گن به جای می خوره نمی فهمی اما هر روز هروز که به جای نمی خوره این دفعه بزرگ تر کبود شده 

یا زینب پیش خدا برام واسطه شو که منم مادر بشم یا امام رضا همش میام پیشت پس چرا یک نگاه بهم نکردی یا امام رضا برام واسطه شو پیش خدا بهم یک فرزند سالم صالح  بده 🙏🙏🙏🙏🙏🙏
منم زیاد اینطوری میشم ی ویتامین کمه تو‌ بدنت

آها ممنون

یا زینب پیش خدا برام واسطه شو که منم مادر بشم یا امام رضا همش میام پیشت پس چرا یک نگاه بهم نکردی یا امام رضا برام واسطه شو پیش خدا بهم یک فرزند سالم صالح  بده 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر با اجازت یه سوال بپرسم دیگه جداگانه تاپیک نزنم، واسه کبودی لب چیکارکنم کار شوهرمه آبرو برام نمونده

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤

اره منم خییییلی کبود میشدم خودمو میدیم گریم میگرف میگفتم پاهام زشت شدن 😐 البته موقع ک دانشجو بودم تو خابگاه اینطوری میشدم وقتی میومدم خونه اینجور نمیشدم! 

روزی که عشقم اومد خاستگاریم قرار شد سرسنگین رفتار کنم ولی همین ک گُل رو بم داد با لبخند و کلی ذوق گفتم مرسی عشقمممم😑اونموقع جلو بقیه خجالت کشیدم ولی الان هر وقت بش فک میکنم با ذوق صدبار تو ذهنم مرورش میکنمو صدبار لبخند میزنم😁ولی خداوکیلی خدا جونم من اگر جای تو بودم ب خودت قسم دلم واسه این بنده ات میسوختااا... بجنب قربونت برم🖤
اره منم خییییلی کبود میشدم خودمو میدیم گریم میگرف میگفتم پاهام زشت شدن 😐 البته موقع ک دانشجو بودم ت ...

از گشنگی خخخ

استارتر با اجازت یه سوال بپرسم دیگه جداگانه تاپیک نزنم، واسه کبودی لب چیکارکنم کار شوهرمه آبرو برام ...

رژ بزن

استارتر با اجازت یه سوال بپرسم دیگه جداگانه تاپیک نزنم، واسه کبودی لب چیکارکنم کار شوهرمه آبرو برام ...

می گن خمیر دندان خوبه یکم بکشی بمون

از گشنگی خخخ

ن والا همیشه غذا داشتم😑

روزی که عشقم اومد خاستگاریم قرار شد سرسنگین رفتار کنم ولی همین ک گُل رو بم داد با لبخند و کلی ذوق گفتم مرسی عشقمممم😑اونموقع جلو بقیه خجالت کشیدم ولی الان هر وقت بش فک میکنم با ذوق صدبار تو ذهنم مرورش میکنمو صدبار لبخند میزنم😁ولی خداوکیلی خدا جونم من اگر جای تو بودم ب خودت قسم دلم واسه این بنده ات میسوختااا... بجنب قربونت برم🖤
می گن خمیر دندان خوبه یکم بکشی بمون

برم امتحان کنم، از دست این مردا سر به بیابون باید گذاشت

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
برم امتحان کنم، از دست این مردا سر به بیابون باید گذاشت

از خدات باش کبودت کن سرد نباش