2777
2789
عنوان

شکایت

468 بازدید | 18 پست

بچه ها ب یکی ی پیام دادم تو اینستا بعد نمیخام بفهمه منم

اکانتو پاک کردم،شکایت  کنه میتونه بفهمه منم؟ 

طرف شک کرده ک منم

اما من قبول نکردم 

میگه اگه تویی شکایت نکنم

اگه نیستی شکایت کنم ببینم کیه 

اینستا شو با ی خط ک ب اسم پسر عموم بوده نصب کردم ک خط هم فک کنم سوخته، چون خیلی وقته خاموشه

آره میتونن بفهمن کیه اگرشکایت کنه ممکنم هست اینجورگفته باشه بگوکه شکایت نکنم که بخوادمچت بگیره

امیدوارم توی زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشید، همه چیز خوب و درست و سرجاش باشه، اما اگر خدای نکرده یه وقت گره کوری خورد به زندگیتون، خدا رو قسم بدید به ناامیدی حضرت عباس.. لحظه ای که کنار نهر علقمه.. یه چشمش به مَشکی بود که دیگه آبی نداشت و چشم دیگه اش به خیمه ها بود که دیگه روی رفتن به سمت بچه ها رو نداشت.. خدایا به حقِ دست گیرِ بی دست هیچ کس رو ناامید نکن..
آره میتونن بفهمن کیه اگرشکایت کنه ممکنم هست اینجورگفته باشه بگوکه شکایت نکنم که بخوادمچت بگیره

من گفتم هر کار فک میکنی درسته انجام بده

چجوری میفهمن

از اطلاعات گوشیم؟ 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من گفتم هر کار فک میکنی درسته انجام بده چجوری میفهمن از اطلاعات گوشیم؟ 

آره دیگه پلیس فتاشکایت میکنه ازخودگوشیت میتونن ردیابیت کنن بفهمن کجایی حتی اگرخط به نامت نباشه روگوشیت که نصب بوده ازشماره سریال گوشیت میتونن بفهمن 

امیدوارم توی زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشید، همه چیز خوب و درست و سرجاش باشه، اما اگر خدای نکرده یه وقت گره کوری خورد به زندگیتون، خدا رو قسم بدید به ناامیدی حضرت عباس.. لحظه ای که کنار نهر علقمه.. یه چشمش به مَشکی بود که دیگه آبی نداشت و چشم دیگه اش به خیمه ها بود که دیگه روی رفتن به سمت بچه ها رو نداشت.. خدایا به حقِ دست گیرِ بی دست هیچ کس رو ناامید نکن..
اوه اوه خیلی خیط شد اگه شکایت کرد چی بگم😐

دردسرداره فکرنکنم بره دنبالش بگیره بیشتراینجورگفته که خودت لوبدی پلیس فتاشکایت کنه خیلی دقیقن همه چیزدرمیارن انشاالله که اینجورمشکلی پیش نمیاددیگه ازاین کارهانکن عاقبت خوبی نداره

گلم اینستا و وات چون ایرانی نیست نمیشه مطمئنم دیگه نپرس از کجا مطمئنی

پلیس فتاشکایت بشه دقیقن میتونن ردیابی کنن پس این کارهای جنایی چطورازواتساپ واینیستاپیگیری میکنن یکی ازآشناهای ماتواینیستامزاحم داشت وتهدیدش میکردن به پلیس فتانشون دادوپیداش کردن پلیس فتادقیق اینوچون به چشم دیدم مطمعنم

دردسرداره فکرنکنم بره دنبالش بگیره بیشتراینجورگفته که خودت لوبدی پلیس فتاشکایت کنه خیلی دقیقن همه چی ...

اما فک کنم بره، خود دختره یا خانوادش 

چون بهم گف اگه کسی اومد سراغت بگو ما فقط هم کلاسی بودیم😐

ک من گفتم برا من دردسر درست نکنی 

گف ن احتمال 1 درصد اگه این اتفاق افتاد

پلیس فتاشکایت بشه دقیقن میتونن ردیابی کنن پس این کارهای جنایی چطورازواتساپ واینیستاپیگیری میکنن یکی ...

گلم تا زمانی که شماره از اونطرف نداشته باشن نمیشه چون وات و اینستا ایرانی نیست فقط در صورتی که مسئله سیاسی باشه (سیاسی) اونم هزار جور قانون و....داره

گلم تا زمانی که شماره از اونطرف نداشته باشن نمیشه چون وات و اینستا ایرانی نیست فقط در صورتی که مسئله ...

آخه اون شوهرداشت تهدیدداشت میشدخیلی هم دوندگی کردتاپیداش کردولی نشدهم نداره شدکه بخوان پیداش کنن

آخه اون شوهرداشت تهدیدداشت میشدخیلی هم دوندگی کردتاپیداش کردولی نشدهم نداره شدکه بخوان پیداش کنن

عزیزم مطمئن باش یه جور دیگه پیداش کردن ازطریق اینستا نبوده مطمئنم......توضیحش خیلی طولانیه که نمیتونم بگم گلم