2777
2789
عنوان

درد دل

68 بازدید | 12 پست

سلام دوستان من خیلی از نظر روحی داغونم خیلی زیاد انقدر استرس دارم فکرای ناجور میاد تو سرم که بیشتر وقتا انگار جنون بهم دست میده دیگه تحمل نمیتونم بکنم دلم میخاد خودمو بکشم همون لحظه نمیدونم چکار کنم شوهرمم اصلا درکم نمیکنه خودم میفهمم هر روز دارم بدتر میشم ترسو شدم امقدر که حتی دوس ندارم از خونه بیرون برم فکر میکنم خونه امن ترین جا هست برام 

وقتی به همسرم میگم سریع میگه چکار کردی که میترسی کسی تهدیدت میکنه یا میگه زنهای خراب اینجوری میشن مگر چکار کردی بخدا دارم روانی میشم دیگه اصلا بهم اجازه شاد بودن نمیده نمیذارع بیرون برم با کسی معاشرت کنم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

۳۶ ۱۰۵

قدت چنده؟

ببین وزن بالا کم تحرکی 

افسردگی میاره تو بعصی موارد

کیست تخمدان

مشگلات تیروئید

دیابت

اینا ممکنه مشکل اعصاب و استرس بیارن

البته دیابت بیشتر عصبی بودنه

یه چکاپ میتونی بدی؟

حتمااااا برو لاغر کن

اصولا ورزش نشاط اوره😍

من حتی خونه هم امن نمیدونم احساس میکنم الان دزدا در باز میکنن میان سراغم😖

من همه درا رو قفل میکنم خیلی حالم بد این روزا تا گوشیم زنگ میخوره دلم میریزه نمیدونم چرا ارامش ندارم انقدر ذکر میگم ولی بازم به ارامش نمیرسم

قدت چنده؟ ببین وزن بالا کم تحرکی  افسردگی میاره تو بعصی موارد کیست تخمدان مشگلات تیروئید د ...

قدم ۱۶۲اینا همه درست اما اینکه با کسی معاشرت نکنی وهمش تو خونه تنها باشی هم بی تاثیر نیست

قدم ۱۶۲اینا همه درست اما اینکه با کسی معاشرت نکنی وهمش تو خونه تنها باشی هم بی تاثیر نیست

اره این که خیلی مهمه

باشگاه ثبت نام کن کلییییی دوست پیدا میکنی و معاشرتم میکنی حالت خوب میشه😍

اره این که خیلی مهمه باشگاه ثبت نام کن کلییییی دوست پیدا میکنی و معاشرتم میکنی حالت خوب میشه😍

باورت میشه باشگاهم رفتم دوست پیدا کردم دوشنبه ها تو رستوران باشگاه دور همی داشتن منم میرفتم مربیمون همبود اخر کارم مربیمون با شوهرش منو میرسوندن اخر انقدر غر میزد به دلم زهر میشد شوعرم شکاک وبددل خیلی سخته زندگی با ادم شکاک اما خب دوستش دارم نمیدونم چکار کنم یکم به ارامش برسم

عزیزم یه مشاوره آنلاین برو تو باید مشکلتو با شوهرت اول حل کنی

خیلی تعصبیه باورت میشه حتی نمیذاره با همسایه ها احوالپرسی کنم اما خودش خیلی مردمدار وبا همه گرم میگیره همه فکر میکنن من مغرورم ولی نه اجازه ندارم گرم بگیرم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز