2777
2789
عنوان

کمک

55 بازدید | 12 پست

دوستان نمیدونم چرا چن وقتی هر کی برای دوستی یا ازدواج روز اول خیلی خوبه اوکیه با هم حرف میزنیم یا اینکه روز بعدش باهام می ریم بیرون همه چی خوبه به قول گفتنی اوکیه ولی روز بعدش اصلا پیگیر نمیشه حتی نمیزنگع زنگم بزنم ب طرف اصلا جواب نمیده چه برای دوستی چه برای خواستگاری خودم تو تعجب موندم اینم بگم قیافه خوبی دارم خونواده خوبی و اینکه تحصیلات خیلی خوبی دارم ولی تعجب دارم چرا اینجور میشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی عصبی میشم کاش دلیل شو میدونستم

منم همیشه فکر کردم مشکلیه بعد ب همون بدشانسی ربطش دادم و دیگه واسم مهم نیست عزیزم ب نظرم هر چقد بیخیال تر باشی بهتر شاید توام مثل من بلد نیستی دروغ بگی یا خودتو بگیری خیلیا اینجوری ان طرفم بیشتر دوستش داره نمیدونم چرا 

لالا بخواب خدا خسیسه واسه کمتر کسی خوب می نویسه یکی لبهاش همیشه غرق خنده اس یکی چشماش تو خوابم خیس خیسه
روز های بعد دیگه نمیاد سمتم ولی روز های اول همه چی اوکیه

منم اینجوریه طرف اول با التماس میاد بعد با ادعا میره بخدا شاید زیادی خوبی طرف باور نمیکنه یا زیادی خوشکلی یارو فکر میکنه بازیش میدی

لالا بخواب خدا خسیسه واسه کمتر کسی خوب می نویسه یکی لبهاش همیشه غرق خنده اس یکی چشماش تو خوابم خیس خیسه
منم اینجوریه طرف اول با التماس میاد بعد با ادعا میره بخدا شاید زیادی خوبی طرف باور نمیکنه یا زیادی خ ...

نمیدونم اصلا نمیدونم از چه راهی فک کنم برام خیلی سواله خیلی هم عصبی میشم از اخر سر

دقیقا همینجوریه

همین دیگه بخدا منم با یکی بودم میگفت تو زیادی مهربونی خودت اینجوری نشون میدی چون ادم اینجوری اصلا وجود نداره تو زیادی خوبی ب نظرم داری فیلم بازی میکنی این قشنگ با زبون خودش اعتراف کرد احتمالا توام همینی زیبا هستی موقعیت خونوادگی تحصیلیتم اوکی تحویل میگیری یارو یا فکر میکنه بازیش میدی یا میگه ببینم دیگه خودم چی هستم ک دختر با این همه موقعیت عالی با منه صد در صد همین 

نمیدونم اصلا نمیدونم از چه راهی فک کنم برام خیلی سواله خیلی هم عصبی میشم از اخر سر

من یکی دو بار گفتم بزار امتحانی یکی دو تا حرف دروغ بگم خودمم یکم بگیرم باور کن تا اونجوری بودم مشکلی نبود همین ک شدم اصل خودم یارو نموند دیگه یا باید تنها بمونی یا دروغگوبشی و کلاس بیای الکی تحقیرشون کنی ک فکر کنن هیچی نیستن

همین دیگه بخدا منم با یکی بودم میگفت تو زیادی مهربونی خودت اینجوری نشون میدی چون ادم اینجوری اصلا وج ...

شاید 

دیگه ب خونوادم گفتم کسی و راه نده برای خواستگاری

خودمم برا دوستی کسی و قبول نمیکنم

شاید  دیگه ب خونوادم گفتم کسی و راه نده برای خواستگاری خودمم برا دوستی کسی و قبول نمیکنم

راهم دادی سخت گیری کن گلم تا وقتی زیادی بهونه بگیری سخت گیری بیشتر سمتت میان کلاس بزار جواب میده هر چقد خاکی تر باشی بیشتر فاصله میگیرن من موقعیت خونوادگیم خوب نیست اصلا تحصیلات انچنانی هم ندارم پس تنها می مونم ولی تو موقعیتت خوب تا میتونی کلاس بزار ک فکر نکنن سرترن