2777
2789
عنوان

ناراحتم

95 بازدید | 13 پست

بچه هامن یه دوست خیلی صمیمی داشتم اما یکی دیگه از دوستام ما رو از هم جدا کرد حالا رفته براش تولد گرفته 

در صورتی که تولد منو فقط یه تبریک خشک گفت خیلی ناراحتم من این دوستمو خیلی دوست داشتم ولی از دستش دادم یه جورایی حسودیم شد حالم بده استوریاشو دنبال نمیکنم خواهرم برام فرستاده بود😔

منم دقیقا مثل تو شدم منو فروخت به کسی که همیشه بدشو میگفت از همه جا بلاکش کردم دیگه واسم مهم نیست اینا آدم نیستن که فقط به فکر منفعتشونن

ما مُحتاج ماندَن های پُر اَز مِنَت نیستیم؛)

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم دقیقا مثل تو شدم منو فروخت به کسی که همیشه بدشو میگفت از همه جا بلاکش کردم دیگه واسم مهم نیست ای ...

آخ دقیقا دشمن خونی هم بودن حالا شدن یار غار هم اعصابم داعون شده 

از من به تو نصیحت ... هیچوقت نفرین نکن ... فقط بگو خدا جوابشو بده . بدون اینکه تعیین بکنی چیکارش کنه

زیاد اهل نفرین نیستم ولی به خدا انقدر گریه کردم از بعد ازظهری که اصلا دیگه نمیفهمم چی میگم

خاک تو سرشون ایشالا خدا ازشون نگذره 

آخخخخ حالم خیلی بده امروز یکی از ددستای مشترکمون گفت همش دارن تو رو مسخره میکنن میگن اهل هیچی نیست اصلا پایه نیست امل دهاتیه😭😭😭😭

آخخخخ حالم خیلی بده امروز یکی از ددستای مشترکمون گفت همش دارن تو رو مسخره میکنن میگن اهل هیچی نیست ا ...

گلم تو که بچه نیستی تو هم واست مهم نباشه مهم خودتی ببین من درکت میکنم انقد تو مدرسه مسخرم میکردن به خاطر قدم منم به روشون نمیوردم حالام هر کسی بهت کاری داره رو بسپار دست خدا 

ما مُحتاج ماندَن های پُر اَز مِنَت نیستیم؛)
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز