2821
2789
عنوان

یکم درد دل کنیم

96 بازدید | 12 پست

سلام دوستان 

هم قیافم خوبه هم هیکلم هم اخلاقم 

برعکس شوهرم نه نسبت به من قیافش خوبه نه هیکلش نه اخلاقش 

بعد از همه چی من ایراد میگیره انقد رو مخمه خدا میدونه 

بعد از زنهای دورور که من خیلی ازشون بهترم تعریف میکنه حتی اونای که زشتن و اخلاق انی دارن 

بخدا خودشیفته نیستم ازخودم تعریف کنم شانس ندارم شانس 

یسری میبینم شوهراشون از نظر قیافه و هیکل و اخلاق خیلی ازشون سرترن ولی شوهر یجوری دورش میگرده دلم میسوزه 

انقد دلم گرفته که نگو خیلی تحملش میکنم ولی قدر نمیدونه 

خواستم یخورده درد دل کنم

خدایا خودت از دلم خبر داری 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همیشه از مردایی که عقلشون تو چشماشونه دوری کردم

و اینو حتی با یه صحبت اولیه میشه فهمید

چطور شما راضی شدی با این شخص همراه بشی نمیدونم

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

همیشه از مردایی که عقلشون تو چشماشونه دوری کردم و اینو حتی با یه صحبت اولیه میشه فهمید چطور شا راض ...

سنم کم بود ازدواج کردم ازداج سنتی خیلی دلم از خانوادمم گرفته منو زودشوهر دادن نشناخته که باید تحمل کنم

دارم میگم شرایط زندگی هر کس متفاوته من ب سرنوشت ایمان دارم هر کسی یه سرنوشتی داره خودتو زندگیتو با ...

نه اصلا مقایسه نمیکنم من .

شوهرم مقایسه میکنه بعد من میبینم زنه نه قیافه داره نه اخلاق شوهره باهاش چطوری رفتار میکنه این حالا میاد اونارو میکوبه توسرمن😔

سنم کم بود ازدواج کردم ازداج سنتی خیلی دلم از خانوادمم گرفته منو زودشوهر دادن نشناخته که باید تحمل ک ...

اینا همه بهونه

وگرنه منم خواستگار داشتم تو سن کم ولی رفتم دنبال درس 

تا خودت نخوای که نمیان با کتک بنشوننت رو سفره عقد که

بهتر با یه مشاور صحبت کنی که چه نوع رفتاری در مقابل شوهرت نشون بدی

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

اینا همه بهونه وگرنه منم خواستگار داشتم تو سن کم ولی رفتم دنبال درس  تا خودت نخوای که نمیان ب ...

ول کن بابا 

حوصله توهم ندارم

بهونه چی وقتی سنت کمه هزارتا وعده وعید میدن این میشه اون میشه دلتو خوش میکنن خرت میکنن بشینی سر سفره فکر میکنی راست میگن چه بهونه ای. وقتی سنت کم باشه این چیزارو نمیفهمی ادمای دورتو نمیشناسی مردارو نمیشناسی بالا پایین زندگی نمیدونی شوهر میکنیدهمین میشه دیگه 

مامانم همیشه میگفت دوست دارم مادرزن جون یاشم مادربزرگ جون باشم زودشوهر داد به ارزوش برسه به این فکر نکرد داره با زندگی بچش داره بازی میکنه

ول کن بابا  حوصله توهم ندارم بهونه چی وقتی سنت کمه هزارتا وعده وعید میدن این میشه اون میشه ...

اوکی

بسوز بساز

چی بگم

شما

همه و مقصر میدونی جز خودت

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز