2777
2789
عنوان

ماجراهای منو و درسام:)

457 بازدید | 5 پست

سلام گلیا

من سوم یعنی دوروز دیگه امتحان نمونه دولتس دارم

تو طول خرداد تقریبا کتابامو خوب خوندم اگه فردا تا پس فردا صبح امتحان کل کتاب تستم که مال سوالات نمونه پارسال رو داره بخونم به نظرتون قبول میشم؟

یه رشته تو هنرطتان میخوام که تو هر زیر شاخش فقط ۳۰ نفر رو قبول میکنه 

و اینکه کلا زبان رو جواب نمیدم چون خیلی ضعیفم و هر سوال اشتباه یک نمره منفی داره

و اینکه راهکاری دارید سوالایی که شک دارم یا بلد نیستم رو جواب صحیحو تشخیص بدم چون واقعا برام مهمه

ممنون از همتون♡

آرزویت را برآورد میکند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند . . .🌈🌸

نمیدونم والا من از  رشته های هنرستان خبر ندارم 

ولی خودم امتحان نمونه دولتی داشتم قبلا فقط  عربی هشتم و نهم خوندم که اون سال اصلا سوال عربی نبود تو سوالا ولی قبول شدم نمونه دولتی😂😂😂😂 

نمیدونم والا من از  رشته های هنرستان خبر ندارم  ولی خودم امتحان نمونه دولتی داشتم قبلا فق ...

عههه چجورییی

اگه سوالی رو شک داشتم جواب بدم یا نه☹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عههه چجورییی اگه سوالی رو شک داشتم جواب بدم یا نه☹

یه دفترچه بود اسمش استعداد تحلیلی بود من اونارو همشونو درست جواب دادم امتحانای نهمم من کم و بیش خونده بودم 

نمونه دولتی چنان چیز شاخیم نیس که نشه قبول شد  راحته بابا

سوالای شک دار بین دو تا اگه شک داری کلا مشاوره میگن بیشتر از ۵ تا سوال نزنین شک دارارو اگه بیشتر بزنی به فنا نیری شاید همشون غلط بودن دیگه بیا و جنبش کن //: 

یه دفترچه بود اسمش استعداد تحلیلی بود من اونارو همشونو درست جواب دادم امتحانای نهمم من کم و بیش خوند ...

اهان

الان یه کتاب هست به اسم سی و یک استان خیلیا میگن با اون قبول شدن اونو فقط تو این دوروز بخونم امیدی هست🥲

درسم خوبه فقط خیلی استرس دارم