2777
2789
عنوان

اعتیاد

175 بازدید | 21 پست

بچها چندروزه فهمیدم شوهرم گل میکشه چه خاکی تو سرم کنم من خودم کارمندم همسرمم کارمنده یه بچه دو ساله دارم دلم نمیخواد زندگیم بهم بخوره خیلی عصبی و پرخاشگره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چند وقته میکشه؟نگران نباش چیزی نیست راحت میشه گذاشت کنار این لعنتیو الکی فکر طلاق نباش

خاک تو سرم چند بار دیده بودم بوش میاد ولی چند روز پیش از دستش گرفتم خیلی داغونم خونواده م بفهمن نمیزارن یک ثانیه هم بمونم من دوسش دارم ولی معلومه تحت کنترل خودش نیس

خاک تو سرم چند بار دیده بودم بوش میاد ولی چند روز پیش از دستش گرفتم خیلی داغونم خونواده م بفهمن نمیز ...

عزیزم ترکش بده مغزو داغون میکنه خواستی بیا خصوصی بگم بهت

خودمم باورم نمیشه تا الان چجوری زنده م 
باهاش صحبت کن ببرش پیش روانشناس و ترکش بده حواست باشه ببرش ازمایش هم بده ک خدای نکرده اعتیاد تزریقی ...

نه در اون حد شدید نیست اگه حرفمو گوش میداد ترک میکرد چه برسه بیاد روانپزشک ، خیلی عصبی شده البته فشار از سمت دیگه هم داریم

نه در اون حد شدید نیست اگه حرفمو گوش میداد ترک میکرد چه برسه بیاد روانپزشک ، خیلی عصبی شده البته فشا ...

خب خداروشکر ببین یجوری متقاعدش کن ک ببریش ترک یا روانشناس چون مطمئن باش با این دوتاحالش خوب میشه عزیزم