2777
2789

نامزدتون زودرنج و مغرور. هستند...انتقاد پذیر هم نیستند

میشه این دعا رو در حقم بخونید 🙏اللهم الرزقنا شهادت فی سبیلک🧡بیدلیل خوب باش💙 به قول آن رفیقمان: حرف هایی در دلم هست اما حاضرم فقط  به کسی بگویم که فردا آخرین روز  زندگی اوست💔✌️من باختم ولی میسازمش🌿 خدایا تو را بر آنچه از حکمتت ندارم. شکر و برای آنچه از رحمتت دارم سپاس🌿💚مهر۱۴۰۱

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چع لوس

{یک عدد ارمی هستم: ارتش بی تی اس انجا و اینجا و همجا}  بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡

چیز کل زیادن به دل نگیر

صرفا جهت آموزش ها و تجربیات اقتصادی🐤 هدفم اشتراک گذاشتن تجربیاتم با کسانیه که به این موارد شاید نیاز داشته باشن، سعی میکنم چیزاییو رو آموزش بدم که پایین ترین طبقات جامعه هم بتونن تهیه کنن ،تو این شرایط بهتره جای غر زدن و غصه خوردن تجربیات جدید یاد بگیریم و یاد هم بدیم تا بتونیم زندگی کنیم💐

چه زودرنج اصلا کوتاه نیای معذرت خواهی کنی چیزی نگفتی

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝          

نامزدت چه پاستو ریزه هست 

برام دعا کنید فقط تو برهه خیلی سختی از زندگیم هستم دعا کنید که بتونم خودمو به خودم ثابت کنم و موفق بشم دعا کنید که شرمنده نگاه پدر و مادرم نشم راهم خیلی سخته برام دعا کنید خدا توانشو بده بهم