2777
2789
عنوان

تپلا بیاید

189 بازدید | 19 پست

کیا باوزن بالا باردارشدن؟؟بعدش چاقترشدین یا برگشتین به وزن قبلتون یا لاغرترشدین؟؟؟

شاید مشکل اینجا باشد که هنوز ؛خودمان را پیدا نکرده ایم اما ؛سال های زیادی رابه دنبال  " دیگری "گشته ایم !...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من عمم تپلی بود استعداد چاقی هم داشت حامله شد تپل تر شد

بعدزایمانش چی

شاید مشکل اینجا باشد که هنوز ؛خودمان را پیدا نکرده ایم اما ؛سال های زیادی رابه دنبال  " دیگری "گشته ایم !...
لاغر که نمیشن چاقترمیشن

جدی آخه یکی از فامیلامون بعداززایمان خیلی لاغرشد

اول۷۶بودم شدم ۹۰ بعدی هم۸۴بودم شدم۱۰۰

بعذزایمان کم نکردی؟؟

۸۸ بودم الان ۶ ماهمه و۹۴ هستم😥

انشالله که بسلامتی بدنیابیاریش غصه نخور 

من ۹۱ کیلو بودم باردار شدم بعد یه سال و نیم باز رسیدم به ۹۱.😂.ولی الان یه هفته اس شروع کردم کالری شماری و صبح هم قبل از بیدار شدن بچه ها بلند میشم ورزش میکنم.

لطفا کاربران آقا پست های منو لایک و ریپلای نکنن تو هیچ پستی. درخواست دوستی هم پذیرفته نمیشود   
من ۹۱ کیلو بودم باردار شدم بعد یه سال و نیم باز رسیدم به ۹۱.😂.ولی الان یه هفته اس شروع کردم کالری ش ...

موقع بارداری وزنت خیلی بالا رفت؟؟؟