2777
2789
عنوان

از بین بردن موهای پشت لب

281 بازدید | 9 پست

سلام به نی نی سایتی های عزیز 

من ۱۸ سالمه و تا الان هرکاری کردم که موهای پشت لب ام رو بردارم مامانم نذاشت الان دیگه واقعا خسته شدم خیلی زشته اصلا اعتماد به نفس ندارم میخواستم بهم پیشنهاد بدین با چی بردارم که پشت لب ام سیاه نشه و اینکه دیر در بیاد و پر پشت نشه 

ممنونم ازتون 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وکس خوبه

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

با ژیلت آروم بکش سیاه نمیشه

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓
عزیزم هرکاری کردی فقط صورتتو بند ننداز چون ممکنه حساس باشی و کلش جوش بشه

بله دقیقا از همین می ترسم چون جوش نزدم و پوستم سفیده ولی وکس هم انگار پوست کشیده میشه بد نیس؟ 

کرم موبر خوب نی؟ 

از تحربیاتتون بگین 

بله دقیقا از همین می ترسم چون جوش نزدم و پوستم سفیده ولی وکس هم انگار پوست کشیده میشه بد نیس؟  ...

من بند انداختم و کل صورتم شده جوش..هیچ کاری نکن..ولش کن

مشاوره کنکور تجربی