2454
2445
عنوان

کدوم اسم دختر؟؟

448 بازدید | 49 پست

اگه خودتونم هم اوا با اینا اصیل و تاریخی ایرانی سراغ دارین بگین😅

تعداد رای : 59
نظرسنجی
هلیا
35
59%
لیلا
5
8%
ایلا
13
22%
فرانک
6
10%
تو نگاه باز تاب عمق یه رویاست ....!

هلیا بیشتر خوشم اومد تابقیه

دنیا جای قشنگی نیست چون هیچ عدالتی نیست.روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت💔فقط۱۵ ماه مونده تاحاجتروا شم.صبر میکنم تاخدابه بزرگترین آرزوم(سلامتی👸) برسوندم.آرزوهایی که حسرت شدند💔👩‍🎓👩‍💻👩‍❤️‍💋‍👨💃👄👃🏡💰💵این دنیا خیلی چیزها به من بدهکاره😔

با احترام هیچکدوم

بر آنچه گذشت ...آنچه شکست...آنچه نشد حسرت نخور....زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد 💜 ساکنان دریا پس از مدتی صدای امواج را نمیشنوند و چه تلخ است قصه عادت...     فرض کن حضرت مهدی(عج) به تو ظاهر گردد... ظاهرت هست چنانی که خجالت نکشی؟؟...باطنت هست پسندیده صاحب نظری؟؟...خانه ات لایق او هست که مهمان گردد؟؟.. لقمه ات در خور او هست که نزدش ببری؟؟.. پول بی شبهه و سالم ز همه داراییت؟؟...حاضری گوشی همراه تورا چک بکند؟؟.. با چنین شرط که در حافظه اش دست نبری؟...واقفی برعمل خویش تو بیش از دگران...میتوان گفت تو شیعه اثنا عشری؟؟   هرجا به کمکم نیاز داشتی تگم کن دوست خوبم🫂    

غزل 

غزاله

سلنا

آیه

یسنا

‏        «ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما   خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!»                  آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد.‌‌‌.                                                                                         هوچی گری  اولین دستاویز کسایی هست که دلیلی منطقی برای رفتار و حرکاتشون ندارند !                                            🖤 ۱:۲۰ 🖤 فراموش نخواهیم کرد..

بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2442

ملیسا،ملیکا،ایلیا هم به هلیا میاد با اینکه اسم پسره

تناقض در فضای مجازی یعنی: همه درس خوندن رو مسخره میکنن ولی موقع نتایج کنکور همه بهترین رشته هارو قبول شدن! همه از فقر و گرونی میگن ولی از اموال و تفریحات لاکچریشون عکس میزارن! همه از احترام به عقاید و جاج نکردن میگن ولی در مواجهه با حرف مخالف عقیدشون قضاوت میکنن و فحش میدن.          آیا میدانستید استادی که شما رو با ۹.۵ میندازه لزوما کفتار نیست و به احتمال زیاد انسان شریفیه که ۲ شما رو ۹.۵ رد کرده که معدلتون خراب نشه متفکران عزیز؟          یه جوری میگین انتگرال و فیزیک و مشتق و ... تو زندگیمون هیچ کاربردی نداشته و نداره انگار مثلا املا رو که کاربرد داره بلدین!                                              https://harfeto.timefriend.net/16592096098135

فکر نمی‌کردم هنوزم کسایی باشن که اسم فرانک رو برای بچشون در نظر بگیرن😍😍😍😍😍😍

«DracoDormiensNunquamTitilandus»...پاترهد🧙🏻‍♀️⁩       جان من است او ⁦♥️⁩مولانا♥️⁩⁩مردی که بی‌بال پرواز کرد⁩⁩🦋دَواؤُكَ فیكَ وَ ما تُبصِرُ ❇ وَ داؤُكَ مِنكَ وَ لا تَشعُرُ أَ تَزعَمُ أَنَّكَ جِرمٌ صَغیر ❇ وَ فیكَ انطَوَی عالَمُ االاکبرُ»🌍حامی طبیعت🌻مرگ بر تجارت حیوانات؛ مرگ بر حیوان‌آزاری 🚫  صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه💓There's magic in my bones🎶  سرباز جبهه فرماندهان بزرگ یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین در نبرد با آفات و بیماری‌های زبان و ادب فارسی📝 ⁩⁩  «بزار» نه و «بذار»(عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_⁦✌🏻⁩کتاب‌های من، بهترین دوستای من📚 اهدای عضو؛ اهدای زندگی🌱 ♀️=♂️
2417
فکر نمی‌کردم هنوزم کسایی باشن که اسم فرانک رو برای بچشون در نظر بگیرن😍😍😍😍😍😍

اسم های اصیل خیلی جذاب تر و قشنگ ترن 

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
مگه خیلی قدیمیه☹

چشمامو قلبی کردم برای این اسم🤕

«DracoDormiensNunquamTitilandus»...پاترهد🧙🏻‍♀️⁩       جان من است او ⁦♥️⁩مولانا♥️⁩⁩مردی که بی‌بال پرواز کرد⁩⁩🦋دَواؤُكَ فیكَ وَ ما تُبصِرُ ❇ وَ داؤُكَ مِنكَ وَ لا تَشعُرُ أَ تَزعَمُ أَنَّكَ جِرمٌ صَغیر ❇ وَ فیكَ انطَوَی عالَمُ االاکبرُ»🌍حامی طبیعت🌻مرگ بر تجارت حیوانات؛ مرگ بر حیوان‌آزاری 🚫  صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه💓There's magic in my bones🎶  سرباز جبهه فرماندهان بزرگ یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین در نبرد با آفات و بیماری‌های زبان و ادب فارسی📝 ⁩⁩  «بزار» نه و «بذار»(عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_⁦✌🏻⁩کتاب‌های من، بهترین دوستای من📚 اهدای عضو؛ اهدای زندگی🌱 ♀️=♂️

آناهیتا😌😂

آدَم دوس داره جهانُ ول کنه تورو نگآهت کنه…!❤️زمین جوری میچرخع ک بریزه پوزخندت!!عاشق صدای قدمات شو وقتی داری از چیزی ک واسه تو ساخته نشده بود دل میکَنی و میری…تو چنین شیرین چرایی @یکدانه_هسدم؟🤍
اسم های اصیل خیلی جذاب تر و قشنگ ترن 

اصلا میمیرم برای اسامی شاهنامه ای

مخصوصا اونایی که قهرمان و مثبت بودن

هیچ کدوم

تولدتون‌ مبارک امامم‌    خودم فداتون‌ میشم                               انشا الله امسال میایم دست بوسی       انشا الله هرکس دیگه هم که میخواد بیاد دست بوسی نصیب اونا هم بشه                    امام زمانم شما هم زود تر بیا فداتون بشم خاک پا تونم      
2451