2777
2789
عنوان

خیانت همسرم و زن داداشم

13139 بازدید | 122 پست

دارم دیوونه میشم

شک داشتم اما الان مطمئن شدم 

همسایه هستیم ۴صبح  بیدار شدم دیدم شوهرم نیست، 

زنگ زدم ۱۰دقیقه بعد اومد 

در حالی که ماشین تو پارکینگ بود 

صبحش دیدم زنداداشم پیام داده بهش سلام عشقم...

۲تا بچه دارم ، با شوهرم و زنداداشم دعوا کردم به گردن نمیگیرن میگن رابطه خواهر برادری و اینکه اونشب من با یکی از دوستام رفته بودم بیرون برا همین ماشین نبردم...

اختلاف سنی شون ۲۰سال هست(دختره ۲۱ سالشه همسرم ۳۹)

چه جوری ثابت کنم رابطه جنسی داشتن یا نه؟

نمیخوام آبروریزی بشه ، شهرمون کوچیکه و میدونم قصدم طلاق نیست به خاطر بچه هام که کوچیکن

گیج شدم

میخوام یه درس حسابی بدم 

لطفت راهنمایی ام کنین😭😭😭😢

تا ۱۵اردیبهشت ۱۴۰۱کارهای پایان نامه ام تمام و آماده دفاع بشم....انشاله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیچاره داداشت وتو

میشه یه صلوات برای حل مشکلم بفرستی عزیزم😊🙏ممنونم اگه میشه یه صلوات هم برای شادی روح شهید ابراهیم هادی هدیه کنید♥️مرسی🧿بنده عاشق مرلین مونرو هستم😍🥺تنها کسی که طرفدارشم🤗

دوتاشونو اتیش بزن خاک برسرا

آرام باش هیچ چیزی ارزش این همه دلهره را ندارد:)👣               وقتی گریه کنی هیچکس بهت اهمیت نمیده تا شروع میکنی به خندیدنحسودیا شروع میشه پس بخند بخند بخند(:🙃

یا خدا خودت منو از صحنه روزگار محو کن اینارو  نشنوم 

عزیزم کاملا مطمئن شو از اون لحاظ اون پیامک نمیدونم چی بگم راجبش

نــــشـــد ســهــمــم امــا مـــن هــمــیــشــه عــ🖤ـــاشــقــش هســـ🖤❤ــتــم 

برادرتون کجاست؟

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

هنگ کردمــــ

ب شوهرت بگو نزار ادامه بده

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔