2777
2789
عنوان

متخصص زنان

187 بازدید | 15 پست
سلام به همگی.. من یک ماهه ازدواج کردم و متاسفانه موفق به برقراری رابطه با همسرم نمیشم..اولش بی نهایت درد دارم جوری که گریه میکنم..اینم بگم شوهرم مشکلی نداره.. واقعا از این موضوع خودم و همسرم ناراحتیم.. همکارم میگه شاید احتیاج به عمل داشته باشم.. یه دکتر خوب و باحوصله تو این زمینه که قیمتشم فضایی نباشه میتونید بهم معرفی کنید؟؟ مشکلم واقعا داره حاد میشه.. ممنون میشم راهنمایی کنید.
سبز ماندن در میان ویرانی ریشه میخواهد.  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر شیرین قاضی زاده مطبش بلوار کشاورز هست جاری من همین مشکل را داشت و با این خانم دکتر خوب شد البته نه با عمل بل فیزیوتراپی واژن
روز 1393/2/18 ساعت 9:37 صبح یه فرشته کوچولو به خدا گفت اجازه میدید برم پیش مامانم آخه خیلی وقته منتظرمه. و این طوری خدا بزرگترین نعمتش را به من و همسر عزیزم هدیه کرد و ثمره عشقمون (دختر نازمون) پا به دنیا گذاشت. الهی شکرت. خدایا نگهدار خوشبختی خانواده کوچیکمون باش.
تازه بعد 4 سال که عز ازدواجش میگذشت
روز 1393/2/18 ساعت 9:37 صبح یه فرشته کوچولو به خدا گفت اجازه میدید برم پیش مامانم آخه خیلی وقته منتظرمه. و این طوری خدا بزرگترین نعمتش را به من و همسر عزیزم هدیه کرد و ثمره عشقمون (دختر نازمون) پا به دنیا گذاشت. الهی شکرت. خدایا نگهدار خوشبختی خانواده کوچیکمون باش.
نه ولی از 118 سوال کن حتما داره کنار آزمایشگاه نور