بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من نمیخوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین
به سمت بیکرانو فراتر از آن✨ زنانی که پای دویدنشان را بریده اند دخترانی به دنیا می اوردند که بالی برای پرواز دارند🧚🏼♀️ غروب های زیبا ...نیازمند اسمان های ابری هستند🪐🌤 به زودی میام تاپیک موفقیتامومیزنم🌈
به سمت بیکرانو فراتر از آن✨ زنانی که پای دویدنشان را بریده اند دخترانی به دنیا می اوردند که بالی برای پرواز دارند🧚🏼♀️ غروب های زیبا ...نیازمند اسمان های ابری هستند🪐🌤 به زودی میام تاپیک موفقیتامومیزنم🌈
آره آبجیم انجام داد واقعا نتیجه داد ولی باید مداومت داشته باشی مثلا در یکماه هرروز ماساژ بدی به سمت ...
مرسی عزیزم سفتم شد؟
ببخشید انقد سوال میکنم خاهرتون چقد انجام داد؟