2777
2789
عنوان

کیا لیزر رفتن ؟؟

170 بازدید | 32 پست

چجوری روتون شد رفتید؟  

من هررر کاری میکنم نمیتونم الان تقریبا 2 ساله میخوام برم همش یه بهونه ای برا خودم میارم چون خجالت میکشم مثلا عید میشه میگم نه بعد عید حتما میرم ماه رمضون میشه میگم نه دیگه حتما بعدش میرم الانم که بهونم اینه امتحان دارم   بعدش احتمالا بگم نه تابستونه هوا گرمه بذارم هوا خنک شه

چرا با کوچکترین حرفش رنجیدی؟چون صاحب کلمه زیاد برام ارزشمند بود!💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هنوز نرفتم تو دوران شیردهی هستم اما کاملا پیگیرم بعد شیردهی حتما برم.اما با تمام زیبایی که میتونه رقم بزنه خودم از پزشک پوست شنیدم که لیزر بک ی نی خوب نیس.چون پر از غدد لنفاوی هست

خوب دیگه تو دیگه راه های پیچوندن خودت رو هم طی کردی ! از ما چه توقعی داری !😂😂😂😂😂

مطمنئنم اگه پاییز بشه هم میگم نه الان هوا سرده بذار هوا گرم شه

چرا با کوچکترین حرفش رنجیدی؟چون صاحب کلمه زیاد برام ارزشمند بود!💔

اولش برا منم سخت بود ولی وقتی رفتم از سر مو راحت شدم دیگه راحت میرم البته دستگاه تتانیوم برو تا سریع جواب بگیری من الکساندر هشت جلسه رفتم سی درصد نتیجه دیدم تتانیوم دارم میرم جلسه دوم هیجی درنمیاد

همیشه بودم ولی خاموش از بس درد دل بقیه را خوندم دل خودم گرفت .گفتم بیام حرف دلم بزنم سبک بشم