2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزيزم من ميخواستم اين مهد ثبت نام كنم اما وقتي تحقيق كردم مهد ماهين از اين بهتره

راستش من رفتم جفتشو دیدم با مدیرش و اینام خیلی صحبت کردم

از نظر فرهنگی و نگه داری مثل هم بودن ولی دلم میخواست نظر مامان های دیگه رو بدونم 

ولی از نظر محیطی جهان کودک خیلی بهتر بود ماهین عین دخمه بود 

و اینکه جهان کودک دوربین های مدار بستشو با یک اپلیکیشنی که روی مویایلت نصب میشه میده بهتون یعنی هر ثانیه اراده کنی بچتو میبینی 

ولی ماهین اینجوری نبود

ولی جفتشون مدیر های بسیار خوبی داشت و از نظر قیمتی هم شبیه هم بود و اینکه من مربی های جهان کوکم بیشتر دوست داشتم

راستش من رفتم جفتشو دیدم با مدیرش و اینام خیلی صحبت کردم از نظر فرهنگی و نگه داری مثل هم بودن ولی د ...

من بين اين دو مهد كودك ماهين رو انتخاب كردم و پسرم ديروز اولين روز بود رفت معيارهايي كه مد نظر من بود رو ماهين داشت از لحاظ برنامه اي كه براي بچه هاي ٣-4 سال داشت بررسي كردم حتي به برنامه ميان وعده اي كه براي كودك در نظر داشتن كه خانواده تهيه كنن دقت شده بود محيطش هم خيلي خوب بود اما خب سليقه ها متفاوت هست

راز موفقيت و آرامش در زندگي چراغ خاموش زندگي كن✨

من بين اين دو مهد كودك ماهين رو انتخاب كردم و پسرم ديروز اولين روز بود رفت معيارهايي كه مد نظر ...

البته به نظرم جفتش خیلی عالی بودا همه چیزش به تظرم شبیه هم بود 

فقط محیط مهد جهان کودکو بیشتر دوست داشتم وکرنه مدیر ماهین هم یک خانم جوان خیلی باحالی بود حهان کودکو مربی هاش خیلی جوون و جالب بودن

واقعا به نظرم کیفیتی شبیه هم بودن راستشو بخوای

البته به نظرم جفتش خیلی عالی بودا همه چیزش به تظرم شبیه هم بود  فقط محیط مهد جهان کودکو بیشتر ...

آره خوب بودن هر دو 

البته به نظرم جفتش خیلی عالی بودا همه چیزش به تظرم شبیه هم بود  فقط محیط مهد جهان کودکو بیشتر ...

سلام عزيزم شما پسرت مهد جهان كودك ميره؟