میدونم اشتباه کردم ولی دیگه کلافم کرده همش جیغ و گریه مدام بهم میچسبه میگه فقط بغلم کن غذام نمیخوره سر نخوردنش عصبی میشم امروز داشتم شارژ میگرفتم با گوشیم هی جیغ میزد که گوشیو بده هرچی باهاش اروم حرف زدم کوتاه نمیومد صبحانشم نخورده بود عصابم خراب بود کتکش زدم😭😭😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بچه بیست ماهه که خیلی کوچیکه. بچه تا دو سه سالگی همینطوریه
بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست
دختر من شش سالشه...امروز رو اعصابم بود...همش میگفت برم تو حیاط بازی کنم....اونم تو آفتاب....هر چی گفتم گوش نکرد...من زدمش ...عذاب وجدان گرفتم....اما دخترت خیلی کوچیکه....حالیش نمیشه....یکم رو اعصابت کار کن
نمیخوام توجیح کنم ولی خیلی اذیتم میکنن همش جیغ میزنه حرف نمیتونه بزنه همه رو با جیغ میگه همه همسایه صداشون دراومده بغضی روزا میرم پارکینگ با بقیه بچه ها بازی کنه اما هی زور میگه و جیغ میزنه و اونا رو رو میزنه اونام گریه میکنن جیغش واسه اینه که نمیتونه کامل خرف بزنه دعواشم واسه اینه که میگه هرچی میخوام بهم بدین مادرای اونام هی میگن چیه بچت بچه هامونو اذیت میکنه😑