elsaf مدیر استارتر عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 296 عنوان بی بی چک 142 بازدید | 5 پست سلام من امروز ۳۲ سیکلمه موعدمه ۳۰ سیکل آزمایش دادم منفی بوده عدد بتام ۳.۴ ولی بی بی چکم هاله داشتالان بی بی چکم منفی شدکسی بوده شرایطش مثل من بوده اگه کلا منفیه پس چرا پری نمیاد بلاتکلیف موندم ینی میش منفی کاذب باش؟ الهی که خدا به همه کسایی که دچار پانیک هستند کمک کنه🥲🤲 1401/04/01 | 14:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطیییییما۷۸ عضویت: 1399/08/17 تعداد پست: 5051 منفیه عزیزم ان شاءلله ماه بعد نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.
elsaf مدیر استارتر عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 296 منفیه عزیزم ان شاءلله ماه بعد پس چرا پری نمیاد من دو روز جلو ام میندازم ینی امیدی نداشته باشم کلن؟ الهی که خدا به همه کسایی که دچار پانیک هستند کمک کنه🥲🤲
دخترقشنگ عضویت: 1397/08/01 تعداد پست: 387 منم دیشب ۲تا بیبی چک زدمیه هاله ی خیلیییی کمرنگانداخت هر۲تاش ولی صبح رفتم ازمایش منفیشد 🥺۶ روز تا پریودم مونده به نظرتون ممکنه استباه باشه ازمایش خونم ؟؟؟
somayeh26 عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 1242 عزیزم پانیکت چند وقت یه بار میگیره چه زمانی ؟چی تحریکش میکنه ؟یکم بیا صحبت کنیم من دیگه افسرده شدم🤧
elsaf مدیر استارتر عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 296 عزیزم پانیکت چند وقت یه بار میگیره چه زمانی ؟چی تحریکش میکنه ؟یکم بیا صحبت کنیم من دیگه افسرده شدم🤧 سلام عزیزم با دارو کنترل کردم و اینک استرس ک میگیرم دچار حمله میشم بدترین درد تو دنیا همین پانیکهالان میفهمم چی میکشی فقط برو میش روانپزشک دارو استفاده کن الهی که خدا به همه کسایی که دچار پانیک هستند کمک کنه🥲🤲