2777
2789
عنوان

آب برنج برای مو

3958 بازدید | 14 پست

من میخوام برای موهام از آب برنج استفاده کنم و شنیدم که میگن برای پوست و مو آب برنج خیلی خوبه ، به نظرتون اگه از آب برنج برای موهام استفاده کنم ثاتیری در رشد و تقویت و درخشندگی موهام داره ؟

کسی هست که از آب برنج برای موهاش استفاده کرده باشه و نتیجه ای در موهاش دیده باشه و از استفاده کردن ازش راضی باشه؟ 

من یکبار زدم به موهام میگفتن نرم میکنه .. ولی نه من تاثیر خاصی ندیدم

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فقط روی مو را خوب میکنه ریشه مو در جای دگریست و از جای دیگری تغذیه میکنه تو به کسی که پوکی استخوان داره هر چقد هم روغن خوب سفارش بدی بزنه بازم بی فایدس برو دکتر تا برای روی موهات و تقویت ریشه هات نخسه بپیچه

ستاره ای در شبهای تار...کاربری اشانان سابق.
من ی مدت زدم ب موهام رشدش بیشتر شده بود واینکه خیلی نرم شد موهام

سلام

آب برنجی ک برنج روداخلش خیس کرده بودید؟

یا در حد جوشیدن روی گاز؟

چ مقدار زدید ب موهاتون و چجوری؟

لطف میکنید توضیح بدید

موهام رشد نداره...😔😔😔

سلام آب برنجی ک برنج روداخلش خیس کرده بودید؟ یا در حد جوشیدن روی گاز؟ چ مقدار زدید ب موهاتون و ...

من کته میزارم ابشو یکم زیاد میریزم غلیظ ک شد ابشو برمیدارم بعد حموم میریختم روسرم ولی نمیشستم دیگه موهامو 

البته برنج ایرانی اونیکی برنجا جواب نمیده

من کته میزارم ابشو یکم زیاد میریزم غلیظ ک شد ابشو برمیدارم بعد حموم میریختم روسرم ولی نمیشستم دیگه م ...

مگه نباید بعد از اینکه موهامون رو با آب برنج شستیم ، دوباره موهامون رو با آب بشوریم؟