2821
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 77 پست

کسی بوده باردار باشه ولی سینه درد نداشنه باشه؟؟؟ من الان کمرم یکم تیر میکشه معدم میسوزه گاهی و نفخ دارم شکمم باد میکنه بزرگ میشه و درد داره یکم

دل مرنجان

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم زیر ۵دقیقه باید هاله رو بندازه  منم یبار بی بی منفی شد نیم ساعت بعد برگشتم که بندازمش تو ...

شما چندروز تاخیز داشتی و چندوقت گذشت پریود شدی چ علائمی داشتی 

دل مرنجان
شما چندروز تاخیز داشتی و چندوقت گذشت پریود شدی چ علائمی داشتی 

من تنبلی تخمدان داشتم 

وقتی مدروکسی پروژسترون رو قطع کردم منتظر پری شدم اما نیومد 

اتفاقا کلی هم علائم داشتم که فکر کنم تلقین بود 

بی بی زدم دیدم منفیه بعد نیم ساعت رفتم بندازمش دور دیدم هاله افتاد 

خوشحال شدم رفتم آزمایش اما منفی شد 

این ماه هم لتروزول و کلومیفن خوردم خیلی امیدوار بودم اما صبح بی بی منفی شد 

من تنبلی تخمدان داشتم  وقتی مدروکسی پروژسترون رو قطع کردم منتظر پری شدم اما نیومد  اتفاق ...

انشالله باردار بشی عزیزم شما پریودت منظم بوده؟ ممکنه بخاطر قرص هاله انداخت یا ن چون میگی قرص خورده بودم

دل مرنجان
اما به نظرم به بی بی چک زیاد اطمینان نیست اونم مارک مدیکور   برو ازمایش بده

رفتم بهداشت گفت بیبی چکت مثبته ولی بزار یه هفته بگزره ازمایش بده واقعا طاقت ندارم بشه یه هفته

دل مرنجان
عزیزم شما میشه از تجربیات برا بارداری بگی  ممنون میشم منم 4ماهه درحال اقدامم جواب نمیگیرم

مشکلت چیه نمیدونی؟

من ماه هایی که استرس داشتم فایده ای نداشت اون ماهی که اتفاق افتاد اتفاقا درگیر مسائل دیگه بودیم اقداممونم منظم نبود ولی دقیقا روزه چهارده اقدام داشتیم که مطمئنم همون روزم اتفاق افتاد شبا میرفتیم پیاده روی میوه و گرمی جاتم زیاد میخوردیم یکی دوبارم دستور یا حلوا از نی نی سایت برداشتم درست کردم با مغزی جات و رازیانه و ... بود دقیق دستورش یادم نیس روزی دو قاشق میخوردیم 

(اللهم صل علی محمد و آل محمد) برای خوشبختیم و موفقیت دخترنازمامان دعا کنید❤🌹
نه من هر ماه تا آمپول نزنم پری نمیاد  تنبلی تخمدان دارم متاسفانه

من سالای اولی ک ازدواج کردم پریودم نامنظم بود در حد یه هفته ده روز شایدم کمتر ولی با رازیانه دقیق ومنظم شد حتی ساعتشم دقیق بود بنظرم یه بار امتحان کن رازیانه رو

دل مرنجان
مشکلت چیه نمیدونی؟ من ماه هایی که استرس داشتم فایده ای نداشت اون ماهی که اتفاق افتاد اتفاقا درگیر م ...

عزیزم شما هم رازیانه میخوردین؟؟؟ عکس بیبی چکمو دیدی؟

دل مرنجان
2824
2823
2791
2779
2792