2777
2789
عنوان

سقط توی خونه

485 بازدید | 18 پست

دیروز سونو آن تی دادم گفت جنین تو 10 هفته مرده. دیشبش هم کلی خونریزی شدید داشتم. بیمارستان گفت برو خونه منتظر باش بیاد بیرون. الان همش ازم لخته بزرگ میاد. هی‌ باید بدوم تو دستشویی. شما هم همینطوری بودین؟؟؟ 

درد دلپیچه مانند نیومد سراغت ؟؟؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

😔😔😔😔😢

منتظر باش عزیزم چون خونریزی داری ممکنه خودش دفع بشه  اگر نشد. دکتر برید

مدرس قنادی به صورت آنلاین هستم 🌺پسرم ودخترم  وهمسرم تنها سرمایه های زندگیم هستن  بدست آوردن هر کدومشون معجزه ای بود در زندگیم..منتظر بدنیا اومدن دختر عزیزم هستم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره طبیعی ولی برو پیش یه متخصص منم اول می خواستم تو خونه سقط کنم از کورتاژ می ترسیدم ولی بعد از سه ماه خونریزی هنوز بقایا داشتم که ترسوندنم که داره بزرگتر میشه و به دیوار رحم چسبیده داره رشد میکنه سریع رفتم کورتاژ، اصلا درد نداشت کاش همون اول انجام می‌دادم 

خدا به دلت نگاه کنه که واسه برآورده شدن حاجتم  صلوات فرستادی🥰🥰🥰

خوب سقط هست دیگه خونریزی هس . من روز اول شدید بود ( البته بیمارستان سقط کردم ) ولی بعد از مرخص شدن کمتر شد شدت خونریزی ام در هفته اول مثل روزهای اول پریودیم بود هفته دوم خیلی کم شد بعد از دو هفته پاک شدم فقط کمی لکه داشتم . من ۱۴ هفته بودم . سقط خیلی بده ‌. دردش یه طرف روح و روانت هم که ریخته بهم یه طرف . 

خوب سقط هست دیگه خونریزی هس . من روز اول شدید بود ( البته بیمارستان سقط کردم ) ولی بعد از مرخص شدن ک ...

خب به من گفتن برو خونه بهتره. الانم مشکلی ندارم فقط هی باید برم دستشویی 

خب به من گفتن برو خونه بهتره. الانم مشکلی ندارم فقط هی باید برم دستشویی 

من قضیه ام با شما فرق داشت که بیمارستان سقط کردم . من جنین در رحمم یک ماه مرده بود و هیچ علائمی نداشتم اصلا به خوریزی هم نیوفتاده بودم حتی لکه هم نداشتم .  دیگه بیمارستان رفتم قرص دادن تا به خونریزی افتادم . 

طبیعی هست ولی بعدش باید شدت خونریزی کمتر بشه ‌. البته من تا یک هفته شدتش مثل روزهای اول پریودم ...

با درد و خونریزی زیاد مشکل ندارم چون چنان پریود های دردناکی دارم و خونریزی های زیاد. خدا بزرگه

من قضیه ام با شما فرق داشت که بیمارستان سقط کردم . من جنین در رحمم یک ماه مرده بود و هیچ علائمی نداش ...

عزیزم انشالله زودی دوباره باردار بشی. ن من کلی همون شب اول خونریزی داشتم. بهم گفتن بری خونه بهتره. چون خودت داری خونریزی میکنی.