2777
2789
عنوان

نی نی بد غذاا😫😡

72 بازدید | 5 پست

سلام.

دخترم تازه افتاده تو۵ماه وزن تولد ٣۵٠٠بود الانم ۶٢٠٠😐

هییییچی نمیخوره بخاطر رفلاکسش ددکتراز۴ماهگی گفت کمکی روشروع کن الان دقیقا١ماه درگیرم ٢قاشق باخواست خودش نخورده😶ن فرنی ن حریره بادام حتی لعاب برنج😶

دیگه دارم کلافه میشم شیرخشک اچ آ میخوره ک کمیابه هردوساعت۶میل میخوره خیلی وقتااونم نمیخوره میریزم میره و حیف میشه سینه خودمم نمیگیره فقط شبا😑چیکارکنم؟ازمایش کلی نوشت دکترش هیچیش نبود 😶😶😶😶😶راهکاری دارین؟بچه های شمام اینجوری بودن؟یعنی ازاون بچه های بدغذاس؟😞

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜

داداشم اینطور بود ...رفلاکس داره 

..الانم اینطوره فقط دوغ میخوره😂 

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

6 میل شیر میخوره؟  درست گفتی منظورت 60 نبود

۶٠ میل

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜

پسر منم همینطور بدغذا بود رفلاکس ضعیف داشت و شیر معمولی میخورد  عین شرایط تورو داشتم،نوددرصد مواقع شیرو میرختم بیرون،تا سه چهار سالگی اذیت کردمیشه،الانم حجم غذاش کمه ولی همه غذا میخوره،صبوریی ککن یکم بزرگترشه به غذاش تنوع بده،سرلاک ددوس داره؟