سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از اونی که روزی ده بار میگفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه کنندهترین حس دنیاست🥲
واسه حاجت دلیم یه صلوات بفرستین ممنونتون میشم💕 بزارشاعرشم شعرتو بنویسم⚘ هرجاهم میرم بازم بر به تو میگردم🥺 نزاشتی هیچ موقع پر شم از تنفر فقط تو یه کاری کردی که زندگیم ورق خورد🌻
نمیدونم والا وسط این همه گیر گرفتاری بچه داری دو تا بچه کوچیک نمیدونم این چه فکریه ولم نمیکنه 😟
ببین عزیزم الان هر اسمی رو بخوای در نظر بگیری کم کمش تو یه مدرسه 20تایی از اون هست.... تو اینو در نظر بگیر که اسم شیک و با معنا باشه همین ک بچت سنش بالا رفت نگه این چ اسمیه ک گذاشتین...
کیـــنه ای نیــستم...ولـی بَــــدی میره تو حافــظه بلنــد مـــدتم...🤘