من دماغم خیلی نافرمه قصددارم ان شاء الله عملش کنم و از طرفی کسی روهم ندارم به نظرتون مشکل هست اگه تک وتنها برم عمل و بعدعمل هم کسی روندارم مراقبت کنه ازم
|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| goftino.com/c/xJbnEE
ببین عمل به خودی خود خیلی سختی داره ، اما اگه تنها باشی ، باید غذای آماده ، سوپ و...تو یخچال داشته باشی . احتمال زیاد هفته اولی خیلی سخت می گذره اما بعد کم کم بهتر می شه بعد از یه ماه دیگه کامل رو پای خودتی . یعنی سختی داره اما کار غیرممکنی نیست . یه مقدار ظروف یه بارمصرف بگیر این مدت نخوای کار کنی
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. *با احترام درخواست دوستی رو نمی پذیرم*دوستان لطفا تاپیکم رو بخونین 🌹مهربون می شه واسه مامانم یه صلوات بفرستی ؟🙏🦋
یه هفته اول بخوای هم نمی تونی بلند بشی یا کاری کنی . همسرت وقتی خونه ست سوپ درست کنه یا از بیرون آش بگیره
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. *با احترام درخواست دوستی رو نمی پذیرم*دوستان لطفا تاپیکم رو بخونین 🌹مهربون می شه واسه مامانم یه صلوات بفرستی ؟🙏🦋