2777
2789
بنظرتون زن بهمن خان عاشقش شده؟

خدایی اگه طلا قید بهمن رو با اون همه خوشتیپی و وقار بزنه عاشق جاوید بشه خیلی چرت می شه 

برام دعا کنید فقط تو برهه خیلی سختی از زندگیم هستم دعا کنید که بتونم خودمو به خودم ثابت کنم و موفق بشم دعا کنید که شرمنده نگاه پدر و مادرم نشم راهم خیلی سخته برام دعا کنید خدا توانشو بده بهم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خدایی اگه طلا قید بهمن رو با اون همه خوشتیپی و وقار بزنه عاشق جاوید بشه خیلی چرت می شه 

وای نه طلا ک عاشق بچه نمیشه به نظرم میخواد ازش سوء استفاده کنه . برای کارای خلافش 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘
میخای توبرو بابهمن😅😂😂

همسن پدر بزرگم و گرنه اگه جای طلا بودم چرا که نه 

اتفاقا خیلی به طلا می یان

برام دعا کنید فقط تو برهه خیلی سختی از زندگیم هستم دعا کنید که بتونم خودمو به خودم ثابت کنم و موفق بشم دعا کنید که شرمنده نگاه پدر و مادرم نشم راهم خیلی سخته برام دعا کنید خدا توانشو بده بهم 
وای نه طلا ک عاشق بچه نمیشه به نظرم میخواد ازش سوء استفاده کنه . برای کارای خلافش 

شاید به نظرم این میشه 🤔

جاویدچی؟

جاوید ابرا رو داره دیگه