2777
2789
عنوان

مشکل بزرگ من

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به بخدا هیچی ازم ندیدن  و اینکه همه فامیل ازم تعریف میکنن

ای وای رفتارشان خیلی غیرطبیعیه خیلیییی 

متاسفم واقعا 

من 19سالمه  واقعا این حجم از محدودیت خفه کنندست تا الان باهاشون صحبت نکردین؟

کاش اجازه ندین گوشیتون رو چک کنند آخه چه معنی میده 

دانشجوی طب 🤍✨

ای وای رفتارشان خیلی غیرطبیعیه خیلیییی  متاسفم واقعا  من 19سالمه  واقعا این حجم از ...

😕😕😕افسردگی گرفتم

یه بار گوشیمو‌ فرمت کرده بودم و رمزم پاک شد یه جدید گذاشتم مامانم گوشیمو‌نداد و دعوا چرا رمز گذاشتی همین الان جلو خودم برن 😐😐😐

یا میگفت معلوم نیس با دوستات چی میگی که چتارو پاک میکنی 

آخه دوس نداشتم چت منو و دوستامو بخونه 😐

کاربر قدیمی..من..آن خفاش مغرورم ،که میمیرم زِ بیخوابی ،ولی با ذلَت و خواری ، سه ی شب هم نمی خوابم!!😂😐من ۶ هم نمیخوابم 😂🌝.   میشه بخاطر اینکه منو عشقم به هم برسیم یدونه صلوات بفرستی🥺؟
😕😕😕افسردگی گرفتم یه بار گوشیمو‌ فرمت کرده بودم و رمزم پاک شد یه جدید گذاشتم مامانم گوشیمو‌نداد و ...

خاله ای یا فامیلی که حرفاش روی مامانت تاثیر بزاره نداری ؟

اینکه پدر و مادر اجازه بیرون رفتن ندن باز ی ذره قابل توجیه هست ولی چک کردن گوشی و این سخت گیریا اصن قابل درک نیست 

دانشجوی طب 🤍✨

آخه برا چی باید شک کنن  پدر یا مادرش هرکدوم منطقی تره باید باهاشون صحبت کنن . هر کسی به حریم ...

چون ذاتن شکاکن 😐

بنظرشون آزاد نمیزارن تا دختر کاری نکنه 

بخدا که من حتی شاد انقد مزاحم دارم حتی جواب سلامو نمیدم مستقیم بلاک

آرزومه دختر آینده م مث خودم بشه 😐😐😐

کاربر قدیمی..من..آن خفاش مغرورم ،که میمیرم زِ بیخوابی ،ولی با ذلَت و خواری ، سه ی شب هم نمی خوابم!!😂😐من ۶ هم نمیخوابم 😂🌝.   میشه بخاطر اینکه منو عشقم به هم برسیم یدونه صلوات بفرستی🥺؟
خاله ای یا فامیلی که حرفاش روی مامانت تاثیر بزاره نداری ؟ اینکه پدر و مادر اجازه بیرون رفتن ندن ...

ن عزیزم مامانم هیچکی نمیتونه تغییرش بده 

اون سری که بخاطر اینکه برم مدرسه دوازدهم بیاد باهام گریه کردم گفتم تنها میرم میگه چون دوست داریم اینکار میکنیم 😐😐😐😐😐میخوام نداشته باشه 

مامانم اینجوریه حالا پدر میره سر کار مامانم همش ور دلمه

متاسفم ناراحت کنندست  امسال کنکوری هستی ؟

مرسی گلمم🤍

اره یه هفته دیگه کنکورمه

خب پس تمومه دیگه انشالله ی جای خوب قبول میشی از خانوادت دور میشی :)

مرسیی عزیزمم همچنین تو 🤍🌱