خانواده ب شدت سخت گیری دارم ینی ماهی یک بار با رفیقام میخام برم بیرون هم با کلی اجازه گرفتن میتونم برم چیکار کنم کم بشه سخت گیریشون نمیشه با دعا و و یا سوره ایی چیزی کم کردش!؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ای وای رفتارشان خیلی غیرطبیعیه خیلیییی متاسفم واقعا من 19سالمه واقعا این حجم از ...
😕😕😕افسردگی گرفتم
یه بار گوشیمو فرمت کرده بودم و رمزم پاک شد یه جدید گذاشتم مامانم گوشیمونداد و دعوا چرا رمز گذاشتی همین الان جلو خودم برن 😐😐😐
یا میگفت معلوم نیس با دوستات چی میگی که چتارو پاک میکنی
آخه دوس نداشتم چت منو و دوستامو بخونه 😐
کاربر قدیمی..من..آن خفاش مغرورم ،که میمیرم زِ بیخوابی ،ولی با ذلَت و خواری ، سه ی شب هم نمی خوابم!!😂😐من ۶ هم نمیخوابم 😂🌝. میشه بخاطر اینکه منو عشقم به هم برسیم یدونه صلوات بفرستی🥺؟
آخه برا چی باید شک کنن پدر یا مادرش هرکدوم منطقی تره باید باهاشون صحبت کنن . هر کسی به حریم ...
چون ذاتن شکاکن 😐
بنظرشون آزاد نمیزارن تا دختر کاری نکنه
بخدا که من حتی شاد انقد مزاحم دارم حتی جواب سلامو نمیدم مستقیم بلاک
آرزومه دختر آینده م مث خودم بشه 😐😐😐
کاربر قدیمی..من..آن خفاش مغرورم ،که میمیرم زِ بیخوابی ،ولی با ذلَت و خواری ، سه ی شب هم نمی خوابم!!😂😐من ۶ هم نمیخوابم 😂🌝. میشه بخاطر اینکه منو عشقم به هم برسیم یدونه صلوات بفرستی🥺؟
خاله ای یا فامیلی که حرفاش روی مامانت تاثیر بزاره نداری ؟ اینکه پدر و مادر اجازه بیرون رفتن ندن ...
ن عزیزم مامانم هیچکی نمیتونه تغییرش بده
اون سری که بخاطر اینکه برم مدرسه دوازدهم بیاد باهام گریه کردم گفتم تنها میرم میگه چون دوست داریم اینکار میکنیم 😐😐😐😐😐میخوام نداشته باشه
مامانم اینجوریه حالا پدر میره سر کار مامانم همش ور دلمه
خب پس تمومه دیگه انشالله ی جای خوب قبول میشی از خانوادت دور میشی :)
مرسیی عزیزمم همچنین تو 🤍🌱