2777
2789
عنوان

مشکل بزرگ من

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 44 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

افسرده هستیم😅

ارررره

کاربر قدیمی..من..آن خفاش مغرورم ،که میمیرم زِ بیخوابی ،ولی با ذلَت و خواری ، سه ی شب هم نمی خوابم!!😂😐من ۶ هم نمیخوابم 😂🌝.   میشه بخاطر اینکه منو عشقم به هم برسیم یدونه صلوات بفرستی🥺؟
دیگ خیلی فشار رومه میخام تموم شه چون من ذاتا ادمی هستم ک عاشق تفریح و بیرون رفتن هم هستم و واسم خیلی ...

منمممم فکر کن رمز گوشیمو داره و باید داشته باشه 

هر روز که من خوابم گوشیمو چک میکنه 😐

کاربر قدیمی..من..آن خفاش مغرورم ،که میمیرم زِ بیخوابی ،ولی با ذلَت و خواری ، سه ی شب هم نمی خوابم!!😂😐من ۶ هم نمیخوابم 😂🌝.   میشه بخاطر اینکه منو عشقم به هم برسیم یدونه صلوات بفرستی🥺؟

تازهههه نت نمیگیره الان بزور بخاطر مدرسه گرفت

منمممم فکر کن رمز گوشیمو داره و باید داشته باشه  هر روز که من خوابم گوشیمو چک میکنه 😐

و من اصن حق ندارم گوشیم رمز داشته باشه البته این سخت گیری ها همش از طرف پدرمه

و من اصن حق ندارم گوشیم رمز داشته باشه البته این سخت گیری ها همش از طرف پدرمه

منم باید اول بهش بگم بعد بزارم من مامانم 😐حالا خوبه تو بابات میره سر کار 

تاززهههه بی دلیل چون با دوستام چت میکنم سیمکارتمو که نت داشتو برد یه مدت بدون سیمکارت بودن 😐

دلیلی داره اینهمه سخت گیری؟ چیزی ازتون دیدن؟

به بخدا هیچی ازم ندیدن 

و اینکه همه فامیل ازم تعریف میکنن