2821
2789
عنوان

بی بی چک منفی

91 بازدید | 6 پست

سلام خانمامن ماه پیش یه بارداری شیمیایی داشتم الان این ماه دوباره اقدام کردم همیشه پری هام ۲۸روزه بوده دفعه قبل روز۱۷سیکلم کیت تخمک گذاری پررنگ شدولی این ماه روز۱۲الان ازاون روز۱۱روزمیگذره من امروزبیدبی چک زدم ولی منفی شدبه نظرتون زودبوده یانه منفیه دیگه؟

اخ نگو منم فروردین ماه شیمیایی داشتم....اردیبهشت استراحت کردم.خرداد اقدام....کل خرداد ترشحات تخم مرغی ۲۳ ام پریود شدم هنووز ادامه داره.....شما دکتر بعدش آزمایش برات ننوشت؟نگف استراحت کن؟دکتر من گف ب اقدامت ادامه بده خودم یه ماه صبر کردم...البته منم ماه بعد از بارداری شیمیایی ۳۵ روز طول کشید تا پریود شدپ...

خدایا شکرت💐🙏

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اخ نگو منم فروردین ماه شیمیایی داشتم....اردیبهشت استراحت کردم.خرداد اقدام....کل خرداد ترشحات تخم مرغ ...

من نه چیزی نگفت ولی بارداری شیمیایی نیازبه استراحت نداره من اول لکه بینی داشتم که شیاف میزدم دیگه وقتی دیدم بتام اومده پایین شیاف روقطع کردم ودقیقاهفت روزخونریزی داشتم که ازبعدش دوباره کیتم مثبت شدواقدام کردم

من نه چیزی نگفت ولی بارداری شیمیایی نیازبه استراحت نداره من اول لکه بینی داشتم که شیاف میزدم دیگه وق ...

منم هفت روز خونریزی داشتم...دکترمم گف اقدام کن.خودم اولین باری بود میشنیدم اسمشو وحشت کردم😔...ان شاالله این ماه مامان بشی....

خدایا شکرت💐🙏
منم هفت روز خونریزی داشتم...دکترمم گف اقدام کن.خودم اولین باری بود میشنیدم اسمشو وحشت کردم😔...ان شا ...

انشالله عزیزم برام دعاکن انشالله به زودی زودتوهم مامان بشی